Back to Top
Zaterdag 29 Apr
85884 users - nu online: 1365 people
  Gay News : rubriekenRubrieken Gay News
  Films & boeken (376)


Of ga naar Rubriek:


Het boek van Gilles Sebhan, Retour à Duvert, is een erg goed essay over deze auteur over jongensliefde, die ooit door Edmund White de beste homoschrijver van zijn generatie is genoemd. Duvert (1945-2008) schreef tussen 1967 en 1989 een twaalftal boeken (negen romans en drie essays) die meestal verschenen bij Éditions du Minuit, de uitgever van de (experimentele) Nouveau roman.

apr 2017       
lees verder


Homo’s in de filmstad Hollywood hebben zich altijd moeten verstoppen. Dat is onomstotelijk bewezen wijzen onderzoeken uit. Schrijver Adrian Stahlecker neemt ons op een ontwapenende wijze mee naar Hollywood. Van het begin van Hollywood tot de industrie die het nu is.

mrt 2017       
lees verder


Tijdens een vakantie in Frankrijk kwam Gon Buurman (1939) op 40-jarige leeftijd in aanraking met fotografie. Nu geldt ze als één van de belangrijkste vastleggers van de tweede feministische golf. Toch zou de associatie met de vrouwenbeweging alleen haar tekort doen. Ze zag honderden mensen door haar lens.

mrt 2017       
lees verder


Eerste Nederlandse documentaire over PrEP in premiere: PrEP&ME. PreP: wonderpil? Of pretpil? Voor het eerst is er een lange, Nederlandse documentaire over PrEP te zien, de nieuwe hiv-preventiepil. PrEP&ME gaat zaterdag 11 maart in première tijdens de 20e Roze Filmdagen in Amsterdam. PrEP&ME volgt drie deelnemers aan een experiment van de Amsterdamse GGD met PrEP.

mrt 2017       
lees verder


Het is weer tijd om je agenda leeg te maken en tussen 9 en 19 maart 2017 de mooiste, interessantste én meest prikkelende gay cinema tot je te nemen. En dat alweer voor de twintigste keer. Bioscoop Het Ketelhuis op het Westergasterrein is weer elf dagen lang dé queer hotspot van het land. De jubileumeditie omvat ruim honderddertig voorstellingen, die je aan de bioscoopstoel gekluisterd zullen houden.

mrt 2017       
lees verder


In 2011 publiceerde acteur Willem Nijholt onder de titel Met bonzend hart zijn brieven aan de schrijfster Hella Haasse. Haasse was net als Nijholt geboren in Nederlands-Indië. Na de verschijning van het brievenboek, dat voor een flink deel over zijn tijd in een Japans concentratiekamp gaat en ook “een bewogen eerbetoon aan zijn moeder” werd (aldus de Volkskrant in 2011), zijn er nu de memoires. In beeldend, associatief en vaak uitbundig taalgebruik neemt Nijholt de lezer mee naar enkele indrukwekkende episodes uit zijn leven.

jan 2017       
lees verder


Het boek 40+ Homo’s: Gay Midlife is een schot in de roos. Iedereen die de grens van veertig jaar heeft bereikt behoort niet meer tot de jonge maar ook nog niet tot de oudere generatie. Het is een leeftijd waarop je langzaam terug begint te kijken op wat je bereikt hebt en vooruit kijkt naar wat nog zou kunnen gebeuren.

jan 2017       
lees verder


Wie zich tijdens de donkere winteravonden in de thuisbioscoop wil verpozen met een film waarin gelijkgeslachtelijke belevenissen centraal staan kan online en op blue-ray of dvd bij een grote verscheidenheid aan producties in een veelheid aan genres terecht.

dec 2016       
lees verder


Voetbal en homoseksualiteit: het blijft een lastige combinatie. Dat wist de exact tien jaar geleden voetbalscheidsrechter John Blankenstein als geen ander. Hij was een man die van zijn hart geen moordkuil maakte en zijn stem duidelijk liet horen als het ging om homo-discriminatie. Auteur Chris Willemsen schreef een onthullend en goed gedocumenteerd levensverhaal dat je recht in je hart treft.

dec 2016       
lees verder


Van 16 tot en met 27 november zijn op verschillende locaties in Amsterdam ruim driehonderd documentaires te zien in het kader van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA). Dit evenement biedt al bijna dertig jaar een inspirerend programma met spannende, ontroerende, intrigerende, onthutsende, ongelofelijke en bizarre verhalen uit het echte leven, die laten zien dat er meer dan één werkelijkheid is.

nov 2016       
lees verder


Liefde, dood en rouwverwerking zijn de belangrijkste thema’s in het bijzondere boek Gescheiden kamers van de Italiaanse schrijver Pier Vittorio Tondelli. Bijzonder omdat in prachtige zinnen beeldend en integer wordt beschreven hoe romanfiguur Leo na de dood van zijn jongere Duitse vriend Thomas plotseling is teruggeworpen op zichzelf.

okt 2016       
lees verder


Zoals God Adam en Eva heeft geschapen, zo moet er ook ooit een eerste parlementariër op de wereld geweest zijn die “uit de kast” kwam. Volgens de Amerikaanse politicoloog Andrew Reynolds was dat Coos Huijsen (*1939), die in 1972 kortstondig Kamerlid werd voor de Christelijk-Historische Unie (CHU), de voornamelijk Nederlands-Hervormde loot aan de stam van het CDA dat in 1980 ontstond. Huijsen schreef een autobiografie over zijn levensloop, het homo zijn (en ook doen) en vooral over zijn rol als homoactivist.

okt 2016       
lees verder


In september verschijnt een tweedelige, in cassette gestoken uitgave met foto’s van Bob Mizer onder de titel 1000 Model Directory. In 1945 begon Mizer (1922-1992) foto’s van stoere jonge mannen te nemen op het strand van Venice, Californië. In december van hetzelfde jaar richtte hij Athletic Model Guild op om zijn foto’s aan de man te brengen en de “physique-fotografie” was geboren.

sep 2016       
lees verder


Het achtste jaarlijkse HLBT filmfestival MiFo in Fort Lauderdale trapt af op 7 oktober 2016 en eindigt op 16 oktober. Het festival van twee weekeinden met in totaal zeven dagen films presenteert meer dan vijftig films van over de gehele wereld, gastoptredens van acteurs, regisseurs en producers, en tal van spectaculaire feesten en evenementen. Het festival biedt een gevarieerd aanbod, met speelfilms, documentaires en korte films.

sep 2016       
lees verder


Na vier jaar is bij galerie MooiMan het tweede deel verschenen van Dubbelaars/Doubles. Een luxe uitgegeven, 108 pagina’s tellend fotoboek waarvoor fotograaf Ewoud Broeksma (1957) drieënvijftig mannen in exact dezelfde houding gekleed en naakt heeft laten poseren.

sep 2016       
lees verder


Het nieuwste boek van de Franse schrijfster Anna Gavalda met de titel Billie leest als een trein. De gelijknamige hoofdpersoon is een ordinair trailer-trash-meisje en samen met Franck een buitenbeentje op school. Franck omdat hij een fragiele jonge homo is.

aug 2016       
lees verder


Niets zo veranderlijk als mensen. Dat blijkt wel uit hun omgang met het fenomeen homoseksualiteit. “Een halve eeuw geleden was het volstrekt normaal te beweren dat homoseksualiteit een ziekte is. Tegenwoordig worden verdedigers van diezelfde stelling als ziek beschouwd,” aldus de auteurs in een doorwrocht boek over opvattingen over homoseksualiteit.

jul 2016       
lees verder


Een homo in de politiek was niet eens zo lang geleden onvoorstelbaar. Homoseksueel zijn werd in de jaren vijftig waarin hij opgroeide nog gezien als een regelrechte afwijking. In zijn boek beschrijft Coos Huijsen zijn jeugd uitvoerig en met een scherp oog voor de kleinste details.

jul 2016       
lees verder


We denken dat we Robert De Niro kennen. We kennen hem als Travis Bickle, als Vito Corleone of als verschillende andere gangsters en bad guys, als een filmheld met een stoer gedrag. Het komt daarom voor velen misschien als een verassing dat GLAAD, de organisatie ter bevordering van de gelijkberechtiging van holebi’s en transgenders in de media, de Oscar-winnaar eerde bij de zevenentwintigste jaarlijkse uitreiking van de GLAAD Media Awards in het Waldorf Astoria in New York.

jul 2016       
lees verder


Ook tien jaar na zijn overlijden is het laatste woord over Gerard Reve nog niet gesproken. Auteur en Reve-kenner bij uitstek Bert Boelaars heeft een boek samengesteld dat een rijke verscheidenheid bevat aan publicaties van de afgelopen jaren. Tien jaar na zijn dood concludeert de schrijver in ‘Voor het naaktgeslacht’ dat volksschrijver Reve allerminst vergeten is.

jun 2016       
lees verder


In zijn jeugd was Bastiaan Everink een stoere en sportieve jongen. Niet verwonderlijk dat hij koos voor een loopbaan bij het Korps Mariniers. Zijn jongensdroom ging in vervulling. Hij wordt op militaire missie uitgezonden naar Noord-Irak, waar hij alle verschrikkingen van oorlog ziet. De Eerste Golfoorlog is net ten einde.

apr 2016       
lees verder


Negentiende editie van Amsterdam’s queer filmfestival, eén van de favoriete culturele voorjaarsevenementen van de Nederlandse homowereld. Tijd om tussen 10 en 20 maart de agenda leeg te maken en de mooiste, interessantste én meest prikkelende gay cinema tot je te nemen.

mrt 2016       
lees verder


“Een jonge god was je, en ook een vlegel. / Een stratenmaker uit de laagste klasse. / Je tikte, luidkeels lachend, kleine tegels // De straat in, tussen andere wildebrassen.” Aldus begon Gerrit Komrij zijn gedicht “Endymion.” Deze mythologische figuur is in de loop der eeuwen vooral afgebeeld als schone slaper (en ook Komrij verwijst in de laatste strofe naar de eeuwige slaap: “Eens welt de aarde langzaam uit jouw mond,”), maar volgens de overlevering was hij in het dagelijks leven een jager of herder, dus iemand die hard voor z’n brood moest werken.

mrt 2016       
lees verder


Het is na een jaar van fondsenwerving gelukt: de financiering van het project “geschiedenis van de homo- en lesbische emancipatie in Eindhoven”, van COC Eindhoven en regio, is rond. Met dank aan het Prof. Dr. H.F.J.M. van den Eerenbeemtfonds , de Gemeente Eindhoven en de donateurs die allen een substantieel bedrag bijdroegen.

feb 2016       
lees verder


Jaap de Jonge in gesprek met Jaap de Jonge. Tijdens de foto-expositie Twee in één bij galerie MooiMan te Groningen, met werk van de fotografen Jaap de Jonge en Niels Scheurwater, verscheen het koffietafelboek Kijk mij eens! In dit boek gaat Jaap de Jonge met honderd homomannen in gesprek over hun passie, hun beroep en hun kijk op het leven en fotografeerde ze in hun eigen woonomgeving.

dec 2015       
lees verder


Misschien is Frans Kellendonk (1951-1990) een beetje in de vergetelheid geraakt, maar hij gold in de jaren tachtig als de meest belovende schrijver van zijn generatie. Hij was auteur van bundels korte verhalen (Bouwval, 1977, en Namen en gezichten, 1983), essays (De veren van de zwaan, 1987, en De halve wereld, 1989), een novelle, De nietsnut (1979), en een spookverhaal, Letter en Geest (1982). Zijn belangrijkste boek, de roman Mystiek lichaam (1987), die zonder de afkorting te noemen onder meer over aids gaat, werd indertijd beschouwd als goed geschreven maar antisemitisch en homofoob.

dec 2015       
lees verder


Eind november vindt de achtentwintigste editie van IDFA plaats. Het belooft een inspirerende editie te worden met spannende, ontroerende, intrigerende, onthutsende, ongelofelijke en bizarre verhalen uit het echte leven, die laten zien dat er meer dan één werkelijkheid is.

nov 2015       
lees verder


De opkomst van de pornofilm hing nauw samen met die van de televisie. Rond 1945 werden in de Verenigde Staten wekelijks zo’n achtenzeventig miljoen filmkaartjes verkocht; een kwart eeuw later was dat aantal door de concurrentie van het nieuwe medium gekelderd tot zestien miljoen. Bioscoopexploitanten vroegen zich af hoe ze het tij konden keren en begrepen dat ze daartoe hun klanten iets moesten aanbieden wat ze thuis op de buis niet te zien kregen: seks.

aug 2015       
lees verder


De Nederlandse documentaire TransAnders heeft op de slotavond van filmfestival TranScreen de publieksprijs gewonnen in de categorie 'korte film'. Regisseur Kim Bakker interviewt in de winnende film Amsterdamse trans*genders en travestieten van middelbare leeftijd over hun gevoelens en de reacties van hun directe omgeving. TranScreen is het grootste transgender filmfestival van Europa.

jul 2015       
lees verder


Wakefield Poole, regisseur en voormalig balletdanser, besprak in 1971 met een vriend de rolverdeling van een film die hij (Poole) op stapel had staan. “Ik ken iemand die precies is wat je zoekt,” zei de vriend. “Hij is blond, zes voet lang, en knap. Hij heeft een mooie lul, een prachtige kont, en hij is overal voor in.”

jul 2015       
lees verder


Lef kon Bob Mizer niet worden ontzegd. In 1947 kwam hij voor het eerst met justitie in aanraking toen door hem gemaakte foto’s van bijna blote bodybuilders, die hij aan liefhebbers verkocht, in beslag werden genomen. Ze waren, zo zei men, “obsceen.” Bob’s advocaat adviseerde hem “schuld” te bekennen, waardoor een proces kon worden afgewend. De vijfentwintig-jarige sloeg die raad in de wind.

jun 2015       
lees verder


Theo van Willigenburg (1960), hoogleraar ethiek in Rotterdam, heeft vanaf 2004 wegens seksueel contact met minderjarige jongens in de gevangenis gezeten. Of dat allemaal terecht was, stelt hij in zijn boek Gevallen vogel ter discussie. Ook beschrijft hij zijn lot als zedendelinquent en homo in de gevangenis.

mei 2015       
lees verder


William Wellman’s van 1927 daterende epos Wings is in meer dan een opzicht opmerkelijk. Het was de eerste film die een Oscar in de categorie best motion picture ontving; een van de eerste films waarin naaktheid te zien viel (rekruten die medisch worden gekeurd, staan in hun blootje met hun rug naar de camera); het was bovendien een van de eerste films waarin een man een andere man hartstochtelijk zoent.

apr 2015       
lees verder


Kort na de Eerste Wereldoorlog reisde pater Marinus Mathias van Grinsven door de onlangs geproclameerde Weimarrepubliek. In een treincoupé stortte een katholieke vakbondsman zijn hart bij hem uit. Het ging niet goed met Duitsland sinds de keizer het veld had geruimd. “Met God en Zijn gebod houdt men geen rekening meer,” kreeg Van Grinsven te horen.

apr 2015       
lees verder


In 1969 bekende de toen veertig-jarige essayist Rudy Kousbroek: “ik had nog nooit een sexfilm gezien.” Anno 2015 zou het verwondering wekken als iemand van zijn leeftijd deze mededeling zou doen, zeker met die subtiele ondertoon van gemis.

mrt 2015       
lees verder


Een van de favoriete culturele voorjaarsevenementen van de homowereld staat weer voor de deur; van 12 tot en met 22 maart 2015 kunnen geïnteresseerden zich elf dagen lang weer onderdompelen in de prikkelendste, interessantste, en mooiste recente gay cinema. Opnieuw is Het Ketelhuis op het Westergasterrein dé plek.

mrt 2015       
lees verder


“We made love like tigers until dawn.” De duizenden min of meer hysterische dames die in 1926 te New York de begrafenis van Rudolph Valentino bijwoonden, zouden onthutst hebben gereageerd op het bovenstaande dagboekfragment waarin hun idool een vrijage met een jongeman beschreef. “De held van millioenen vrouwen en meisjes” (zoals De Telegraaf hem typeerde), de ster van films als The Sheikh en A Rogue’s Romance, was biseksueel.

mrt 2015       
lees verder


Op 4 augustus 1972 schreef Gerard Reve onthutst en woedend aan de acteur Willem Nijholt: “als ik er ooit iets van merk dat je je met zwarten afgeeft, en ze toestaat je te onteren, dan trap ik je echt in elkaar, begrijp je dat, en zal ik met mijn hielen op de grond je mooie jongenshanden verbrijzelen & gloeiend spekvet, met kanen en al, in je krent gieten.” De geadresseerde was niet zo’n verwoede correspondent als Reve.

jan 2015       
lees verder


De meesten van ons zullen wel een lijstje met favoriete homofilms hebben. Aan het mijne (waarop bijvoorbeeld Maurice, Beautiful Thing, Latter Days en Grande École staan) is onlangs een korte, van 2007 daterende film door Mark Christopher toegevoegd, Heartland.

dec 2014       
lees verder


Elk jaar weer de vraag, een jaar kalender en zo ja welke dan. Waar hang ik hem op en mag het er een zijn met wat bloot of toch maar liever niet. Of geen bloot in de huiskamer en bloot in de slaapkamer, vragen over vragen.

nov 2014       
lees verder


Qissa is een aangrijpend en gevoelig familiedrama van de Indiase filmmaker Anup Singh over tradities en maatschappelijke verwachtingen. Irrfan Khan (Life of Pi, Slumdog Millionaire) speelt een traditionele Sikh die graag een zoon wil, maar wederom een dochter krijgt. Hierop besluit hij haar als jongen op te voeden.

okt 2014       
lees verder


Anja de Crom kreeg tijdens de Gay Pride in Amsterdam de allereerste Dutch Lesbian Media Award uitgereikt uit handen van organisator Nihalia Blanken. De Award is een prijs ter erkenning, herkenning en aanmoediging voor diegenen die een voortrekkersrol spelen of die het mogelijk maken dat er in Nederlandstalige boeken en film-, theater- en televisieproducties zijn waarin LBT(lesbische, biseksuele en transseksuele) personages een emancipatoire rol vervullen. Er werden prijzen uitgereikt in de categorieën LBT-auteurs, film en televisie.

sep 2014       
lees verder


Larry Kramer’s grensverleggende toneelstuk over de beginjaren van de aids-crisis is verfilmd. De film kreeg op 10 juli zestien Emmy-nominaties, waaronder vier voor Beste Bijrol in een miniserie of een film. Eén van de nominaties is voor Mark Ruffalo voor Beste Acteur in een miniserie of film voor zijn rol als Ned Weeks.

aug 2014       
lees verder


Ralf König (Soest, Westfalen 1960) is een van de succesvolste stripmakers van Duitsland. In een paar snelle lijnen en een cartooneske stijl zet König zijn doorgaans kleine mannetjes met dikke, ronde neuzen op papier. Met humor, ironie en vlijmscherpe observaties gaat hij vooroordelen jegens homo’s te lijf.

aug 2014       
lees verder


Half paard, half mens, iedereen kent wel de enigszins bizarre verschijningsvorm van de centaur, een figuur uit de Griekse mythologie. Centauren worden meestal afgeschilderd als brute, beestachtige wezens, vaak gewapend met een boog of knuppel. Wat doet deze wildeman in de titel van een bundel over “zijpaden van de mannenliefde”?

jun 2014       
lees verder


Sade, Queer Theorist door William F. Edmiston is een geweldig boek. We praten al vijfentwintig jaar over queer theory en queer movement en hoewel Sade de queerest van allen is en het radicaalste werk ooit over seks schreef, is zelden aandacht aan hem besteed in die hoedanigheden. Het boek van Edmiston geeft een verrukkelijk overzicht van seksualiteit en gender in zijn werk en leven, met veel aandacht voor homoseksualiteit en incest.

mei 2014       
lees verder


De immer toenemende trend dat pornostudio’s overstappen naar het vervaardigen van condoomloze producties is ondertussen zo dominant geworden, dat belangrijke studio’s die zich altijd een groot voorstander van condoomgebruik betoonden, ondertussen ook aan de bareback-mode meedoen.

apr 2014       
lees verder


Eén van de populaire culturele voorjaarsevenement staat weer voor de deur. Van 13 tot en met 23 maart kunnen geïnteresseerden zich elf dagen lang onderdompelen in de prikkelendste, interessantste en mooiste recente gay cinema tijdens de zeventiende editie van de Roze Filmdagen.

mrt 2014       
lees verder


Mickie Burcel mocht zijn naam dan wel als een mietje spellen, maar hij was waarschijnlijk een van de ruigste kerels waarmee een nicht in contact zou willen komen, die op straat aan het cruisen is of een bar bezoekt.

mrt 2014       
lees verder


De Roze Filmdagen, het Amsterdam Gay & Lesbian Film Festival en EYE zijn dit jaar met het programmeren van een speciale klassiekerreeks ‘The Gaze’ begonnen. Hiermee brengen beide organisaties de seksueel rijkgeschakeerde geschiedenis van de LGBT cinema onder de aandacht.

feb 2014       
lees verder


Onlangs is pornoster Adam Killian benoemd tot Creative Director bij Lucas Entertainment te New York. Killian is op 12 augustus 1975 geboren in West Hollywood, Californië, USA, en is afgestudeerd in Dans en Theater aan de Universiteit van Californië in Santa Cruz. Hij debuteerde relatief laat in films voor volwassen kijkers, namelijk toen hij ongeveer achtentwintig jaar oud was, met een niet-seksuele rol in The Hole.

jan 2014       
lees verder


Hoe ga je om met de liefde als je al meer dan 60 jaar getrouwd bent? Kun je nog verliefd worden op je 85ste? Is klaarkomen nog hetzelfde? Wat voor invloed heeft een ouder lijf op de beleving van seks?

dec 2013       
lees verder


Haast iedereen kent de naam en het werk van één van de meest sensationele figuren in het homo-erotische kunstuniversum: “Tom of Finland.” Maar kennen ze ook de man echter dit pseudoniem? Zijn naam was Touko Laaksonen en er is nu een film in voorbereiding over Touko in 1971.

dec 2013       
lees verder


Op 20 oktober 2013 wordt vanaf 16.00 uur in WORM, het Instituut voor Avant-gardistische Recreatie in Rotterdam, het filmprogramma Flag of Ecsaty getoond. Dit bevat films van Charles Henri Ford (1913-2002), die werden geselecteerd door Stuart Comer, hoofdconservator Media en Performance-kunst van het Museum of Modern Art in New York.

okt 2013       
lees verder


“Als iemand homo is, naar God zoekt en goede intenties heeft, wie ben ik om hem te veroordelen.” Deze recente uitspraak van de vrolijke knuffelpaus Franciscus sloeg bij velen in als een bom. Voor het eerst sinds mensenheugenis toonde een paus clementie met de homofiele medemens. Dat de paus daarbij alleen doelde op celibatair levende homo’s deed aan het feest der vrijzinnigen niets af. Eindelijk een paus die iets positiefs te melden had.

sep 2013       
lees verder


Tijdens het filmfestival van Cannes werd ook de onafhankelijke Queer Palm uitgereikt. Met de Queer Palm wordt een film uit één van de verschillende afdelingen van het festival gehuldigd, waarin op uitzonderlijke wijze homoseksuele vraagstukken worden aangesneden. De jury bestaat uit film-professionals, journalisten en organisatoren van filmfestivals. Tijdens een feestelijke ceremonie werd de prijs dit jaar toegekend aan L’Inconnu du lac.

aug 2013       
lees verder


In de gedichten van Willem de Mérode (pseudoniem van Willem Eduard Keuning, 1887-1939) zit een grote spanning tussen een onmogelijke aardse liefde en de liefde voor God. Willem de Mérode werd beschouwd als de beste protestantse dichter van zijn generatie.

jul 2013       
lees verder


Pater Jan van Kilsdonk s.j.: Niet beschuldigen, maar eerbiedigen. “Als mensen ten onder gaan, kom ik in actie. Dan boeit het mij ook. Mij gaat altijd en alleen maar ter harte de individuele weg van die jonge man of vrouw.” Kenmerkender kan pater Jan van Kilsdonk (1917-2008) zichzelf niet neerzetten. Van Kilsdonk deed dat vlak voor zijn dood in 2008 in ruim zestig uur gesprekken die hij voerde met schrijver Alex Verburg (ondermeer bekend van de fraaie roman Het huis van mijn vader).

mei 2013       
lees verder


De finalisten voor de Lambda Literary Awards zijn bekend gemaakt door de Lambda Literary Foundation (LLF) in Los Angeles. De 687 inzendingen voor de “Lammys” bestaan uit een diverse regenboog aan boeken van belangrijke algemene uitgeverijen, van academische uitgeverijen, van zowel sinds lang gevestigde als nieuwe HLBT-uitgeverijen, en van boeken uit het veld van de in opkomst zijnde uitgeven-op-verzoek technologie.

mei 2013       
lees verder


De anti-pest film Ruben kreeg eind maart de Young Positive Media Award 2013 toegekend. Elk jaar looft de Nationale Academie voor Media en Maatschappij deze uit aan positieve initiatieven die met behulp van media jongeren bereiken. De film - en de daarna daarbij gemaakte muziekclip - vertelt het verhaal van de vijftien-jarige Ruben, die zich bewust aan het worden is van zijn seksuele voorkeur en worstelt met de gevolgen en problemen hiervan.

mei 2013       
lees verder
totale integratie van het nederlands is pas sinds 2000, daarom kun je veel
meer artikelen in Films & boeken vinden in de engelse versie

Rubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 18.
HotSpot Bar


The bar with the 'campy' music videos

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren