Back to Top
Vrijdag 27 Apr
86114 users - nu online: 1070 people
  Gay News : Auteurs : Sara CosterAuteurs Gay News
  Sara Coster (6)

  Auteurs - archief:

Huidige auteurs:Een jonge homo vertelt zijn ouders over zijn seksuele voorkeur, en één van de eerste gedachten van zijn moeder is: “Maar dan word ik geen oma.” Hopelijk is dat de laatste jaren aan het ombuigen naar: “Gelukkig leven we in 2017 in Nederland en ik ben benieuwd of je uiteindelijk kinderen wilt en in welke constructie dat zal gaan gebeuren.”

mrt 2017       
lees verder


Steeds meer homomannen willen hun kinderwens vervullen, maar het is voor hen complex om die innige wens te verwezenlijken. De opties voor homo’s zijn adoptie, draagmoederschap, co-ouderschap of pleegzorg. Veel mannen kiezen voor co-ouderschap, maar waar vind je een passende wensmoeder? Stichting Meer dan Gewenst organiseert daarom twee keer per jaar een speeddate waar wensvaders en wensmoeders elkaar kunnen ontmoeten, zowel voor co-ouderschap als voor de donor-constructie.

mrt 2015       
lees verder


Itamar (49) en David (50) zijn de trotse vaders van Aron (11) en Esther (9) in co-ouderschap met een lesbisch stel. De Israëlische Itamar had van jongs af aan een grote kinderwens. Hij had altijd een reserve-vriendin op voorraad, in de serie “als jij niet gaat trouwen, dan wil ik met jou een kind.”

dec 2014       
lees verder


‘We weten jouw geheim!’ Hannah (21) groeide op in een co-ouderschap tussen een homoseksueel stel en een heterovrouw. “Ik vond het wonen in twee huizen fijn, ik was het gewend, had ook nooit heimwee bij schoolreisjes. En ik heb goed leren plannen!”

sep 2013       
lees verder


‘Ik wist dat ik niet zou stoppen voor ik kinderen zou hebben’. Jacco (33) en zijn vriend Martijn (42) werden in september 2012 de gelukkige papa’s van een prachtige tweeling, dankzij de hulp van een eiceldonor en een draagster.

mei 2013       
lees verder


Over het co-ouderschap tussen een homo-stel en een hetero-vrouw. Claudio en Lorenzo zijn vijf en zeven jaar en hebben twee vaders. Dat is heel handig vindt Claudio: “Dan kan de ene papa naar zijn werk, terwijl onze andere vader voor ons zorgt en de volgende dag andersom.” Lorenzo ziet ook de voordelen wel: “Als er één papa doodgaat, dan heb ik er nog eentje over.”

mrt 2013       
lees verder
totale integratie van het nederlands is pas sinds 2000, daarom kun je veel
meer artikelen in vinden in de engelse versie

Rubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts 18.
Bronx


Well known gay shop

meer info |visit


Man to Man


Cinema ticket valid all day
With darkroom!

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren