Back to Top
Maandag 19 Aug
86351 users - nu online: 1102 people
86351 users - nu online: 1102 people login
  Gay News : Auteurs : Jakko ter BorgAuteurs Gay News
  Jakko ter Borg (4)

  Auteurs - archief:

Huidige auteurs:Drag is meer mainstream dan ooit en is niet meer weg te denken uit onze huidige scene. De Zeedijk heeft een speciale geschiedenis met drag. Zo was Amsterdam’s gezelligste straat voor de oorlog al het toneel van de jaarlijkse Hartjesdagen, waarbij crossdressing een grote rol speelt.

jul 2019       
lees verder


Op 26 en 27 april is het weer zover, heel Amsterdam viert Koningsnacht en Koningsdag. Ook op de Zeedijk zal het weer één groot feest worden, onder leiding van Amsterdams meest gezellige bingoqueen Coby van Dam uit café The Queens Head. Dit jaar heeft Coby een bonte stoet vrienden en vriendinnen uitgenodigd om te komen zingen en performen. We stellen ze even snel voor.

apr 2019       
lees verder


‘Gay café’s vind ik het gezelligst, homo’s praten met iedereen’. Elke dinsdag is er een hysterische drag-bingo in café The Queen’s Head en elke week zit ze klaar met haar bingokaart. De eenentachtig-jarige Tini van Amerongen is de grootste en oudste drag-bingo-fan van Amsterdam, maar ze duikt niet alleen voor bingo’s de gay scene in.

jan 2019       
lees verder


Net op de valreep van 2016 vond de tweede editie plaats van Coby’s Cut Karaoke. Volgens gastvrouw Coby van Dam een fijne gelegenheid om 2016 uit te lallen. Het uitgangspunt van de show was uiteraard een heleboel “gesellugheid,” maar als het even kan proberen de meeste zangers en zangeressen toch gewoon een goede performance neer te zetten.

feb 2017       
lees verder
totale integratie van het nederlands is pas sinds 2000, daarom kun je veel
meer artikelen in vinden in de engelse versie

Rubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 18.
Dirty Dicks


Well-know great leather & cruise bar

meer info |visit


Sauna NieuweZijds


Gay Sauna Amsterdam

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media