Back to Top
Dinsdag 20 Aug
86351 users - nu online: 1223 people
86351 users - nu online: 1223 people login

NIEUWS
Share:Di 07 mei, 2019 16:02

Madonna krijgt award voor inzet homogemeenschap


Homobelangenorganisatie GLAAD heeft dit weekend de Advocate for Change-award uitgereikt aan Madonna. De Queen of Pop gaf een emotionele speech nadat ze de prijs in ontvangst had genomen.

In haar toespraak vertelde Madonna dat ze zich altijd anders heeft gevoeld, en dat ze dat pas kon accepteren toen ze in aanraking kwam met de homogemeenschap. „Ik voelde me daar thuis en het gaf me hoop”, aldus de zangeres over haar eerste bezoekje aan een homoclub, waar haar balletleraar van de middelbare school haar mee naartoe nam.

Dezelfde leraar moedigde haar aan om als jonge muzikante haar geluk te zoeken in New York. Toen ze daar net haar draai had gevonden, brak de aidsepidemie uit. „Opeens rolden er donkere wolken de stad in en verloor ik zoveel vrienden. Dat was het moment waarop ik besloot de strijd aan te gaan”, aldus Madonna over haar activisme voor de homogemeenschap.

De prijs die de zangeres kreeg was onderdeel van de GLAAD Media Awards, waarvan een deel al eind maart werd uitgereikt. Dit weekend vielen ook Janelle Monae, de film Boy Erased, talkshowhost Andy Cohen en series Pose en The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story in de prijzen.
 


Madonna krijgt award voor inzet homogemeenschap
nieuws van Di 07 mei, 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html

GERELATEERDRubrieken:
X

In het nieuwste nummer, Gay News 336, augustus 2019


Damage
Amsterdam, 24 augustus 2019

Eagle


Famous Cruise Club

meer info |visit


Pink Pijp & RB borrel


maandelijkse lokale bewoners borrel

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media