Back to Top
Dinsdag 20 Aug
86351 users - nu online: 1223 people
86351 users - nu online: 1223 people login

NIEUWS
Share:Vr 25 jan, 2019 4:23

Bohemian Rhapsody niet meer op awardlijst GLAAD


De film Bohemian Rhapsody maakt geen kans meer genomineerd te worden voor een GLAAD Media Award vanwege de aantijgingen van seksueel misbruik tegen regisseur Bryan Singer.

De GLAAD Media Awards worden ieder jaar uitgereikt aan makers van film, televisie en andere media die leden van de LHBTQ-gemeenschap op een positieve manier hebben neergezet.

Bohemian Rhapsody, over het leven van de biseksuele zanger van Queen Freddie Mercury, stond op de lijst van gegadigden voor een nominatie. De film is nu geschrapt vanwege de beschuldigingen die zijn gedaan aan het adres van Singer.

De regisseur is in de afgelopen vijf jaar meerdere keren beschuldigd van misbruik van minderjarige jongens of pogingen daartoe.

Afgelopen week publiceerde The Atlantic een verhaal waarin nog eens vier mannen stellen dat Singer zich aan hen heeft vergrepen toen ze minderjarig waren. De regisseur ontkent en beschuldigde de schrijver van het artikel van homofobie.

Ook dat schoot GLAAD in het verkeerde keelgat. "In Singers reactie gebruikt hij homofobie om de aandacht af te leiden van seksueel misbruik, GLAAD roept media en de filmwereld op om niet te vergeten in eerste plaats aan de misbruikslachtoffers te denken", aldus de organisatie in een verklaring tegen The Hollywood Reporter.
 

Bohemian Rhapsody niet meer op awardlijst GLAAD
nieuws van Vr 25 jan, 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html

GERELATEERDRubrieken:
X

In het nieuwste nummer, Gay News 336, augustus 2019
Dirty Dicks


Well-know great leather & cruise bar

meer info |visit


Sauna NieuweZijds


Gay Sauna Amsterdam

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media