Back to Top
Dinsdag 16 Oct
86202 users - nu online: 1376 people
86202 users - nu online: 1376 people login

NIEUWS


Ma 26 feb, 2018 18:49

Tiental tips over vermiste Orlando (17)


De politie heeft een tiental tips binnengekregen over de vermiste 17-jarige Orlando Boldewijn. Van de Rotterdammer is ruim een week niets vernomen. Hij werd voor het laatst gezien in de Haagse wijk Ypenburg. Gisteren bracht de politie een opsporingsbericht uit.

Orlando had op zondag 18 februari een afspraak in Den Haag via de homo-datingapp Grindr, iets wat hij vaker deed. Hij sprak af met twee mannen. Dat deed hij normaal gesproken nooit, zei Noha den Hartog, de beste vriendin van Orlando, in het BNNVARA-programma De Nieuws BV. Het zou gaan om een 29 of 30-jarige man uit Schiedam en een man van 20 uit Den Haag.

"Tegen zijn moeder zei Orlando dat hij bij mij was. Dat deed hij wel vaker. Maar hij liet het mij normaal gesproken altijd weten, dat deed hij nu niet." Volgens Den Hartog weet de moeder van Orlando van zijn homoseksualiteit en is zijn geaardheid door iedereen in zijn omgeving geaccepteerd.

De 20-jarige man uit Den Haag, die Orlando voor het laatst heeft gezien, zegt volgens Den Hartog dat hij de jongen diezelfde avond heeft afgezet bij een busstation op de Böttgerwater in de wijk Ypenburg. Dit werd bevestigd door een ooggetuige in het passantenonderzoek dat de politie gisteravond verrichtte. Orlando zou volgens zijn date, die is gehoord door de politie, richting Rotterdam vertrekken.


De moeder van Orlando is de laatste persoon die contact met hem heeft gehad. In een sms aan haar liet hij weten op weg naar huis te zijn. Maar er wordt getwijfeld aan de authenticiteit van het berichtje. "In het bericht stond niet het taalgebruik dat we van hem gewend zijn", zegt Den Hartog. "Normaal gesproken kort hij veel woorden af. In dit bericht deed hij dat niet één keer."

Een dag na de date maakte Den Hartog bij de politie melding van de vermissing van Orlando. Desondanks werd door de politie pas gisteren een Vermist Kind Alert verspreid. Volgens Den Hartog was voor de politie niet duidelijk of Orlando in levensgevaar was.


Duikers zoeken vermiste Orlando in water in Den Haag

De politie meldt dat duikers in Den Haag op zoek zijn naar de vermiste Orlando Boldewijn (17) uit Rotterdam.
De duikers gaan het water in aan het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg, waar Orlando vorige week zondag zou zijn afgezet door zijn internetdate. Volgens de man zou Orlando vanuit hier richting Rotterdam vertrekken.
 
Rubrieken:
X

Poolse politie moet homodemonstratie beschermen
Za 13 okt, 2018 20:50


Is een hobo een homo of...
Za 13 okt, 2018 4:26


Vervolging van 27-jarige Hagenaar om dood Orlando Boldewijn
Wo 10 okt, 2018 19:03


    toon meer


    Top Stories | Gay News
In het nieuwste nummer, Gay News 326, oktober 2018
Man to Man


Cinema ticket valid all day
With darkroom!

meer info |visit


AA Boys


First class boys, home and hotelvisits

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media