Back to Top
Zondag 20 Jan
86241 users - nu online: 1623 people
86241 users - nu online: 1623 people login

NIEUWS


Ma 08 jan, 2018 17:05

Politie onderzoekt mogelijk homogerelateerde mishandeling Amsterdam


De politie in Amsterdam doet onderzoek naar de beroving en mishandeling van een man afgelopen zaterdag. De 24-jarige man werd onder meer met een baksteen geslagen.

Het slachtoffer werd zaterdagavond in de metro lastiggevallen door een groepje van drie jongeren. Ze scholden hem uit voor homo. Toen hij het metrostation aan de Wibautstraat verliet, bleven de jongeren de man achtervolgen.

Ze schopten en sloegen het slachtoffer naar de grond en beroofden hem van geld, pinpas en horloge. Toen hij niet snel genoeg luisterde, werd hij geslagen met een baksteen.

Homogerelateerd geweld onderdeel politie-onderzoek

De jongeren zijn na de beroving gevlucht. De man werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek een hersenschudding te hebben en een gat in zijn hoofd. Een dag later deed de man aangifte.

In zijn verhaal op Facebook schrijft de vader van het slachtoffer dat de beroving en mishandeling te maken hebben met de geaardheid van zijn zoon.

Een woordvoerder van de politie zegt dat op dit moment drie zaken die met het incident hebben te maken worden onderzocht. Dat zijn de mishandeling, de beroving en het uitschelden van het slachtoffer. Uit onderzoek moet vervolgens blijken of het geweld inderdaad homogerelateerd was, zegt de politie.
 

Politie onderzoekt mogelijk homogerelateerde mishandeling Amsterdam
nieuws van Ma 08 jan, 2018
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html


Rubrieken:
X

In het nieuwste nummer, Gay News 330, februari 2019
Club YOLO


Amsterdam newest Gay Club

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media