Back to Top
Woensdag 24 Jan
86055 users - nu online: 1135 people
86055 users - nu online: 1135 people login

NIEUWS


Do 28 dec, 2017 17:19

Inschrijven Canal Parade 2018

Deelnemers die dit jaar mee willen doen met de Botenparade kunnen zich tussen 5 januari en 5 februari 2018 inschrijven via de website van Amsterdam Pride.  De ingezonden concepten worden beoordeeld door een ballotagecommissie en de inschrijvingen die het beste aansluiten bij het thema van dit jaar, Heroes, krijgen een plek in de parade. Op 11 februari worden de deelnemers bekend gemaakt in de Sugar Factory.

Omdat er in de afgelopen jaren discussie is ontstaan over de geaardheid en maatschappelijke betrokkenheid van verschillende deelnemers is er dit jaar een nieuwe indeling van de deelnemers-categorieën gemaakt. De nieuwe indeling doet meer recht aan het aandeel van een ieder in de strijd voor emancipatie van LHBTI’s en de steun voor Pride.

Daarnaast is er ook een ‘Pride Business Club’ opgericht. Bedrijven kunnen alleen nog deelnemen aan de botenparade als zij hier lid van zijn. Op deze manier willen we bedrijven inhoudelijk nog meer betrekken bij de Pride en tegelijkertijd een netwerk creëren van professionals die ons vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid zowel financieel als inhoudelijk ondersteunen. Per lidmaatschap worden maximaal twee contactpersonen geregistreerd die voor de bijeenkomsten en activiteiten zullen worden uitgenodigd. Lidmaatschap kost € 1.500 excl. btw per jaar en wordt aangegaan voor minimaal 3 jaar. Van dit bedrag is 50% bestemd voor de continuïteit van de organisatie en 50% wordt besteed aan de organisatie van inhoudelijke activiteiten.

Ook nieuw dit jaar is de Support Card, bedoeld voor partijen die anders niet zouden kunnen deelnemen. Rabobank stelt daartoe haar plek in de botenparade ter beschikking aan een vereniging of stichting die zich inzet voor een betere leefwereld voor LHBT’s en die zonder een belangrijke financiële partner niet zouden kunnen deelnemen. Naast dat de Rabobank de kosten van inschrijving voor haar rekening neemt ondersteunt zij samen met AGP de support card deelnemer ook nog eens met een bedrag van €7500 en stelt een coach beschikbaar die in aanloop naar de botenparade ondersteuning biedt.

Meer info en het opgeven van je boot kan op https://pride.amsterdam/events/canal-parade-2018/
Rubrieken:
X

GroenLinks Amsterdam maakt genomineerden Roze Lieverdje bekend
Di 23 jan, 2018 2:13


Weer homoseksuele man ernstig mishandeld in Amsterdam
Vr 19 jan, 2018 21:47


Ellie Lust: fouten gemaakt in zaak homomishandeling
Zo 14 jan, 2018 20:01


    toon meer


    Top Stories | Gay News
In het nieuwste nummer, Gay News 318, februari 2018
Ebab - locatie Prinsenstraat


Ebab, Enjoy Bed And Breakfast

meer info |visit


RoB


Leather, Rubber & Twisted gear

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media