Back to Top
Zaterdag 25 Nov
86026 users - nu online: 1092 people
86026 users - nu online: 1092 people login

NIEUWS


Do 09 nov, 2017 2:56

Planet Romeo presenteert Liefde zonder Grenzen

Planet Romeo brengt lange-afstandsgeliefden bij elkaar om de 'schoonheid en kracht van de liefde te laten zien met "Love Beyond Borders", drie uitzonderlijke verhalen over stellen die zielsveel van elkaar houden maar die heel ver van elkaar wonen.
Planet Romeo zorgde ervoor dat zij elkaar konden ontmoeten in Amsterdam voor een week vol onvergetelijke ervaringen. Deze ontmoetingen werden vastgelegd 'om liefde in de wereld te verspreiden', en zijn te zien op op www.planetromeo.com/love.

"We wilden een aantal van onze gebruikers in lange afstandsrelaties de mogelijkheid geven om bij elkaar te zijn" vertelt Gui Bosselaers van Planet Romeo. "Twee jongens die al een hele tijd verliefd op elkaar zijn, maar zelden de mogelijkheid hebben om samen te zijn - twee Romeo's die van elkaar blijven houden ondanks dat ze ver uit elkaar wonen.

De film is te zien op: www.planetromeo.com/love


Rubrieken:
X

    Top Stories | Gay News
RoB


Leather, Rubber & Twisted gear

meer info |visit


Cuckoos nest


Cruise bar with big darkroom

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2017 Gay News ®, GIP/ St. G Media