Back to Top
Maandag 18 juni
86146 users - nu online: 1142 people
86146 users - nu online: 1142 people login

NIEUWS


Vr 22 sep, 2017 16:27

Rotterdam Pride 2017


Van 21 t/m 24 september staat Rotterdam in het teken van de Pride: het feest van vrijheid van seksuele en culturele diversiteit. Voor de vierde keer zal Rotterdam roze kleuren, met tal van bijeenkomsten, activiteiten en natuurlijk de nodige feesten.

De meest in het oog springende onderdelen van deze Pride zijn de Pride Walk, de Pride-conferentie 'Mind the Gap' en de tentoonstelling 75 jaar gay-Rotterdam. Kern van de Pride dit jaar is het Pride Festival, net als voorgaande jaren op het Schouwburgplein.

PARTY'S

Naast de officiële programmaonderdelen zijn er ook volop party's, zoals de tweede editie van Cocktail Fest in de Maassilo, het straatfeest WTF in de Van Oldebarneveldstraat, House of Boys in FERRY en het Amsterdamse partyconcept BAƆKDOOR, wat neerstrijkt in De Unie.

KEERWEERPARADE

Wat natuurlijk niet op de Pride mag ontbreken is de traditionele KeerWeerParade. Gastvrouw Esther Hofman ontvangt dit jaar niemand minder dan de songfestivalsterren Alexander Rybak en LOREEN, Anita Meijer en André Hazes.

De Rotterdam Pride vindt plaats van 21 t/m 24 september, door het hele centrum heen. Het officiële programma van de Rotterdam Pride vind je op de website van de Pride. http://rotterdam-pride.com/programma/
Rubrieken:
X

    Top Stories | Gay News
In het nieuwste nummer, Gay News 322, juni 2018
IHLIA


Gay & Lesbian Archives

meer info |visit


Amistad


Unique and popular gay friendly Hotel & B&B

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media