Back to Top
Woensdag 25 Apr
86111 users - nu online: 987 people
86111 users - nu online: 987 people login

NIEUWS


Di 02 mei, 2017 1:43

Opening Bi in Beeld in Nijmegen


Namens het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) en het Roze Huis in Nijmegen is iedereen welkom bij de opening van de tentoonstelling Bi in Beeld.

Vrijdagmiddag 5 mei om 17.00 uur opent Nico Lippe de fototentoonstelling Bi in Beeld die tot eind mei te zien is in het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1, in Nijmegen. Naast een van de geportretteerden is Nico ook een drijvende kracht achter vele initiatieven rond gender en seksuele diversiteit,  zoals coördinator van het Bi-Café Nijmegen.
.
programma:
- Welkomstwoord
- Toelichting op de expositie door Erwin Heyl, voorzitter van Landelijk Netwerk Biseksualiteit   (LNBi)
- Opening door Nico Lippe
- Daarna is er gelegenheid tot bezichtigen, napraten en te netwerken onder het genot van een drankje. Aanwezige geportretteerden praten je bij.

Al ruim 25 jaar komt het LNBi op voor de belangen van iedereen die zich niet thuis voelt in de hokjes homo/lesbisch of hetero. Door middel van belangenbehartiging, publiciteit, lobby en en het werken aan herkenning en erkenning van vele vormen van seksuele en genderdiversiteit. En het organiseren van activiteiten waarbij iedereen zich thuis kan voelen.

De avond gaat over in het Bi-café Nijmegen waarin uiteraard ook de tentoonstelling is te zien en uitgebreid zal worden ingegaan op het feit dat dit jaar voor het eerst een BiBoot mee zal varen op de Amsterdamse Canalpride.

De tentoonstelling zal de hele maand mei zichtbaar zijn in het Roze Huis.

De tentoonstelling "Bi in Beeld” is een samenwerking van het LNBi en het IHLIA, mede mogelijk door bijdrage van COC Nederland, en gebaseerd op de brochure Bi in Beeld (www.bi-in-beeld.nl).
Rubrieken:
X

    Top Stories | Gay News
In het nieuwste nummer, Gay News 321, mei 2018


Brussel Pride
van 17 tot 21 mei

Club Church


Cruise Club with theme-nights and darkroom

meer info |visit


Eriks gay Bed and Breakfast


Quiet clean bedroom and Dutch breakfast for one guest

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media