Back to Top
Dinsdag 22 Jan
86241 users - nu online: 1679 people
  Gay News : editiesGepubliceerd in
Gay News nummer 329, januari 2019 (13)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 330 februari 2019Kerken vechten wet aan die homo's en transgenders beschermd op de werkvloer

Enkele kerken uit Austin, Texas, brengen hun stadsbestuur voor de rechter omdat die een verbod invoerde om te discrimineren tegen homo's & transgenders op de werkvloer. De kerken eisen een uitzondering in de stadswet omdat ze naar eigen zeggen tegen homoseksualiteit, transgender gedrag en de wijding van vrouwen zijn.
lees verder


Bear Pride, een weekend om naar uit te kijken

Van 20 tot en met 25 maart 2019 is het weer raak in Amsterdam: alle beren en hun liefhebbers verzamelen zich dan voor alweer de zesde editie van het Amsterdam Bear Weekend.
lees verder


Lachen, genieten én maatschappelijk relevante activiteiten

De Amsterdamse Studentenvereniging Gay is een vereniging waarin iedere maand bijzondere borrels, fantastische feesten en maatschappelijk relevante activiteiten worden georganiseerd. In de maand november was dit niet anders!
lees verder


Hot Doubles bij de Amsterdamse Sauna NZ

Het blijft intrigerend mannen in dezelfde pose gekleed en naakt te zien. Tot eind februari is in Sauna NZ te Amsterdam de expositie Hot Doubles te zien. Op deze tentoonstelling worden werken getoond uit het ongoing project van fotograaf Ewoud Broeksma, modellen die zowel gekleed als naakt en in gelijke pose zijn gefotografeerd.
lees verder


Mark Vermeulen nieuwe directeur Aidsfonds-Soa Aids Nederland

Mark Vermeulen is de nieuwe directeur van Aidsfonds-Soa Aids Nederland. Dat heeft de Raad van Toezicht van de stichting bekend gemaakt. Mark Vermeulen (39 jaar) brengt 10 jaar ervaring met zich mee, hij komt uit de eigen organisatie.
lees verder


COC Amsterdam keert terug naar de Rozenstraat

COC Amsterdam en Omstreken zal begin 2019 terugkeren naar het oude adres aan de Rozenstraat 12 in Amsterdam. Hiertoe hebben vertegenwoordigers van COC Amsterdam e.o., Vondel Hotels en vastgoed eigenaar DVM eind november jl. een overeenkomst voor 10 jaar getekend.
lees verder


Eredoctoraat voor activist Peter Tatchell

Onlangs werd de Britse activist Peter Tatchell met een eredoctoraat gelauwerd door de Abertay University in Dundee, Schotland. In het begin van de jaren zeventig was Tatchell één van de drijvende krachten achter de Britse “afdeling” van het Gay Liberation Front, een strijbare actiegroep die in het kielzog van de Stonewall-rellen in de Verenigde Staten was ontstaan.
lees verder


Boy Erased niet in Nederlandse bioscoop

Boy Erased, een veelgeprezen drama met acteurs Nicole Kidman en Russell Crowe in de hoofdrollen, komt niet uit in de Nederlandse bioscopen.
lees verder


Syfilistest.nl: check jezelf regelmatig

GGD Amsterdam en Soa Aids Nederland voeren campagne om homo- en bi-mannen bewust te maken van de symptomen van syfilis. Een besmettelijke seksueel overdraagbare aandoening die vaak niet als zodanig herkent wordt.
lees verder


Zo gezegd

Lieve Noorderburen, Een nieuw jaar, nieuwe citaten uit het laatste semester van 2018 van bekende of minder bekende Belgen over onze homoseksuele medemens, in alle HLBTQI-gedaantes. Een summiere bloemlezing uit Vlaamse media.
lees verder


I was Amsterdam

Op de eerste plaats natuurlijk een gelukkig en gezond 2019 U toegewenst door alle medewerkers van Gay News. De kop van het jaar is er waarschijnlijk al af als U dit leest en ik nog met wat verbazing terug kijk op het jaar 2018.
lees verder


1986 - 2018

“Elke nieuwjaarsdag is als een nieuw, hoopvol begin,” zei vader elke eerste januari, terwijl hij wat poedersuiker op de oliebollen strooide en voor het mooi opgedofte bezoek wat te drinken inschonk.
lees verder


Groen links zaagt aan draagvlak Gay Pride

Straks geen Canal Parade meer? In zeven vragen wordt momenteel onderzocht hoe geënquêteerden aankijken tegen de jaarlijkse botenparade van de Gay Pride. Wethouder Rutger Groot Wassink ('Democratisering') laat dat doen, omdat hij rond de laatste editie heeft gemerkt dat er minder draagvlak zou zijn voor de botenparade.
lees verder
totale integratie van het nederlands is sinds 2000, daarom kun je veel
meer artikelen in vinden in de engelse versie
Rubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
The Web


Friendly & hot cruise bar

meer info |visit


Black Body


Fetish wear for men

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren