Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 987 people
86447 users - nu online: 987 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 274, juni 2014 (16)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Roddelnieuws

Het zonnetje voelt alweer wat warmer aan, de eerste mensen zitten elkaar alweer druk te begluren op de terrasjes schijnbaar verdiept in twitter, twatter en twoeter en het wel en wee van hun 10.000 niet bestaande 'vrienden' maar ondertussen wel in de gaten houden of hun buurman/vrouw niet meer twatter/twitter piepjes ten gehoren brengt. Enfin het seizoen is weer begonnen....

       
lees verder


Fashion: New Yorker & River Island

Het Duitse modelabel New Yorker is hard op weg om één van de grootste in Europa te worden. Het heeft momenteel meer dan duizend winkels in negenendertig landen wereldwijd. In Nederland heeft dit “fast fashion” merk winkels in onder andere Amsterdam, Hoofddorp, Arnhem en Rijswijk.

       
lees verder


Brief uit Brussel: Zogezegd

Lieve Noorderburen, Bijna vakantietijd. Hoog tijd om naar halfjaarlijkse gewoonte enkele citaten van of over homoseksuelen in de Vlaamse pers van het voorbije semester op te lijsten. Veel leesgenot!

       
lees verder


Uniek beeld van seksuele gezondheid LHBT’s

Met het onderzoek ‘Een wereld van verschil’ is een uniek beeld verkregen van de seksuele gezondheid van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) en de factoren die hiermee samenhangen.

       
lees verder


Gered door de Centauren

Half paard, half mens, iedereen kent wel de enigszins bizarre verschijningsvorm van de centaur, een figuur uit de Griekse mythologie. Centauren worden meestal afgeschilderd als brute, beestachtige wezens, vaak gewapend met een boog of knuppel. Wat doet deze wildeman in de titel van een bundel over “zijpaden van de mannenliefde”?

       
lees verder


Partnerschapsregistratie paren van gelijk geslacht in Malta

Het parlement van Malta heeft ingestemd met het wetsvoorstel om een vorm van partnerschapsregistratie voor paren van gelijk geslacht in te stellen en adoptie door deze paren mogelijk te maken.

       
lees verder


Niets moet, alles mag tijdens Milkshake Festival in het Westerpark

De zin “For All Who Love” is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en voor de sfeer die iedereen de afgelopen jaren tijdens het festival heeft mogen beleven.

       
lees verder


Mensenrechtencommissaris wil meer aandacht voor intersekse-conditie

Nils Muižnieks, de Mensenrechtencommissaris van de Raad van Europa, dringt er bij Europese landen op aan wetgeving en medische praktijken die leiden tot problemen van mensen met een intersekse-condities tegen het licht te houden en maatregelen te nemen om daar een oplossing voor te vinden.

       
lees verder


Homo met hetero tweelingbroer niet welkom in Scouts groep

Momenteel is er opschudding over het feit dat de Amerikaanse Boy Scouts een homo weigeren. Dit keer zorgt het voor een idiote situatie omdat het gaat om een tweeling, die je bijna niet uit elkaar kan houden, en waarvan de ene homo is en de andere hetero.

       
lees verder


Bijna elke werkdag melding internet discriminatie bij MiND

7% van de meldingen internetdiscriminatie heeft te maken met seksuele gerichtheid Zeven procent van de meldingen over discriminerende uitingen op het internet hebben te maken met seksuele gerichtheid.

       
lees verder


Archief Youri Egorov krijgt onderdak bij IHLIA

Het Internationaal Homo/Lesbisch Informatiecentrum en Archief (IHLIA) neemt het beheer over van het archief van de aan aids overleden meesterpianist Youri Egorov (1954-1988).

       
lees verder


Meer dan tienduizend sporters verwacht bij Gay Games 2014

Pointers Sisters treden op tijdens openingsceremonie- Velen denken nog steeds af en toe enigszins nostalgisch terug aan de eerste week van augustus 1998, de “acht dagen vriendschap” waarin meer dan zevenhonderdduizend homo’s en lesbo’s vanuit de gehele wereld in Amsterdam neerstreken om deel te nemen aan of toe te kijken bij de Gay Games, die dat jaar voor de eerste keer niet op het Noord-Amerikaanse continent werden georganiseerd.

       
lees verder


Sexy Circus, het officiële hoofdfeest van Pride 2014 in Keulen

Onder het motto Sexy Circus presenteert de Keulse organisator Chicos Events de Official Main Party van de Pride dit jaar in Keulen. Na de succesvolle editie van Sexy in maart meldt de organisator zich wederom tijdens Christopher Street Day (CSD) op zaterdag 5 juli 2014 met de officiële Cologne Pride Main Party en staat daarmee garant voor een CSD-feest van superlatieven, met meer dan drieduizend feestgangers uit Duitsland en andere landen, net als afgelopen jaar.

       
lees verder


Gay Pride Parade, Gay Prides in 2014

Gay Pride is ontstaan ter herdenking van de Stonewall-rellen. Deze ontstonden op 28 juni 1969 in de wijk Greenwich Village in New York City bij de ontruiming van de homobar The Stonewall Inn door de Metropolitan Police. Na jaren van treiterijen en geweldplegingen door de politie besloot het bezoekende publiek van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen en travestieten terug te vechten. In tegenstelling tot wat er in de overlevering wordt beweerd, waren het vooral de travestieten (en niet de homo-mannen) die terug vochten.

       
lees verder


De homo-erotische inspiratie van kunstenaar Sascha Schneider

‘Het draait om de menselijke schoonheid, dat is de schoonheid van de man’. In het voorjaar van 1908 moest de kunstenaar Sascha Schneider hals over kop Weimar, waar hij sedert 1904 als professor voor naakttekenen aan de Großherzoglich Sächsische Kunstschule was verbonden, verlaten. Hij schreef hierover in juni 1908 aan de bevriende schrijver Karl May: “De officiële beweegreden voor mijn afscheid van Weimar zult u gehoord hebben.

       
lees verder


The WareHouse, where it’s all about the music

The WareHouse in de Warmoesstraat heeft ook in de maand juni weer heel wat interessante dj’s op het programma staan. Chris Bekker (D) mag zich op dit moment al zowat resident noemen; alweer voor de derde keer staat hij op zaterdag 7 juni in het Deviate-concept.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Pink Pijp & RB borrel


maandelijkse lokale bewoners borrel

meer info |visit


Gays&Gadgets


Gay Shopping for anything gay

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media