Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1005 people
86447 users - nu online: 1005 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 145, Sept 2003 (7)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020de Verhoorkelder (18)

Reighly was aan de beurt. De roodharige agent hurkte voor Martin en maakt de veters in zijn laarzen los. Martin keek naar de enorme bult tussen Reighly’s benen. Zijn huid tintelde toen hij dacht aan het moment in zijn cel toen hij pis van de agent moest drinken. Reighly trok zijn laarzen en sokken uit en stond op. “Staan”, zei hij. Martin ging staan en keek om zich heen. Alle mannen keken naar hem. De commandant knoopte langzaam zijn overhemd open terwijl hij Martin strak aankeek. Zijn grote pik stak uit de gulp naar voren. Henderson droogde zijn hoofd en gezicht met zijn overhemd af. Lowe, alleen in onderbroek gekleed, had een fles bier opengemaakt en gaf die aan Henderson. G’s glanzende lijf zwaaide in de kettingen heen en weer. Hij ademde zwaar door zijn neus; zijn gezicht was opgeblazen.

       
lees verder


Film Review

Verrassend leuke schoonfamilie in The In-Laws

Internationaal werd The In-Laws van Andrew Fleming door de pers lauw ontvangen, maar met veel plezier mag en kun er ook een heel andere mening op nahouden.
Vernieuwend in het komische genre is de film dan misschien niet, maar er valt ontzettend veel te lachen. Het verhaal is slechts de kapstok om alle slapstick, typetjes en misverstanden aan op te hangen, die in de juiste dosering voor de ene lach na de andere zorgen. En wat is die kapstok? Steve Tobias (Michael Douglas) is undercover agent en tegelijkertijd huisvader.

       
lees verder


Van een jongen die een man wordt

In 1999 publiceerde Bruce Weber zijn prachtige Chop Suey Club, een loflied van zo'n tweehonderd, over een periode van vier jaar gemaakte foto's van Peter Johnson. De tijdsspanne maakt duidelijk dat Weber door de schoonheid van zijn model gegrepen moet zijn geweest. Weber is echter niet de enige fotograaf wiens fascinatie voor een jongen een ode in boekvorm heeft opgeleverd. Een paar jaar na Chop Suey Club verscheen Brian: A Nine-Year Photographic Diary van Reed Massengill. Onlangs dook dit boek weer in de Nederlandse boekwinkel op, nu heel wat vriendelijker geprijsd dan het bij verschijnen was.

       
lees verder


Pink Point Chit Chat

De derde aflevering in een serie interviews afgenomen bij Pink Point, de homo-informatiekiosk bij het Homomonument. Thijs Bartels is de auteur van Dansen op het Homomonument, een nieuw boek dat over dit wereldberoemde monument.

       
lees verder


Opgroeien in een homo-erotische broeikas

De Hongaarse schrijver Sándor Márai (1900-1989) heeft recent in Nederland bekendheid gekregen met zijn roman Gloed (1938). Zijn reputatie is vooral snel gegroeid na zijn dood door zelfmoord die volgde op het overlijden van zijn vrouw en zoon. Hij had het ongeluk dat het begin van zijn carrière samenviel met de opkomst van Hitler, de chaos van die tijd en de erop volgende Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag prijst de pers hem postuum de hemel in en vergelijken recensenten zijn werk met dat van Robert Musil, Thomas Mann en Stefan Zweig.

       
lees verder


Het Homomonument, veel méér dan een vlam voor de onbekende homo

Aan de vooravond van Amsterdam Pride, op woensdag 30 juli, werd het totaal gerenoveerde Homomonument opnieuw in gebruik genomen. Deze plechtigheid werd verricht door Anne Lize van der Stoel, voorzitter van het stadsdeel Centrum. Haar huidige functie is echter niet de enige reden waarom Van der Stoel bij uitstek geschikt was deze ceremonie te voltrekken. Van 1981 tot de ingebruikneming van het gedenkteken op 5 september 1987 was zij name-lijk voorzitter van de Stichting Homomonument en zij heeft dus een belangrijke rol gespeeld bij de realisering van de drie roze driehoeken onder de oude Wester.

       
lees verder


Interview Anne Lize van de Stoel

Hoe boeiend stadspolitiek kan zijn wordt de laatste maanden bewezen door de regelmatig in de media terugkerende verslagen van de spanning tussen het bestuur van de Gay Business Amsterdam en het stadsdeel Centrum. Hoe vermoeiend en complex die politiek kan zijn wordt door beide partijen echter eveneens bewezen. Met name Siep de Haan als woordvoerder van GBA - maar niet alleen hij - laat geen gelegenheid onbenut te waarschuwen voor de vertrutting van de hoofdstad.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Cuckoos nest


Cruise bar with big darkroom

meer info |visit


Spijkerbar


Cruise and play bar

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media