Back to Top
Zondag 31 mei
86440 users - nu online: 997 people
86440 users - nu online: 997 people login
  Gay News : Auteurs : Scene Queen
Auteurs Gay News
Scene Queen (5)

  Auteurs - archief:
Huidige auteurs:


Zo, ik hoop dat jullie Queens van JULLIE weekend hebben genoten! Opnieuw is een Koninginnedag gekomen en gegaan en hoewel de stad minder druk leek dan in voorgaande jaren, vonden veel gay feestbeesten hun weg naar Amsterdam voor een VOLLEDIG gevuld feestweekend! En een VOLLEDIG gevuld weekend was het zonder twijfel! Je zou zelfs kunnen zeggen dat er te véél feesten voor één weekend waren. Ik heb nooit eerder een aanbod van zoveel feesten voor homo’s in één weekend meegemaakt en het was niet eens Gay Pride!

jul 2006       
lees verder


GHB - ook bekend als vloeibare ecstasy, G, Georgia Home Boy, en, misschien het meest veelzeggend, “grievous bodily harm” (= zwaar lichamelijk letsel) - behoort tot een klasse van drugs die hedentendage gewoonlijk in disco’s en op “circuit party’s” wordt aangetroffen en lijkt de voorkeursdrug van veel gay feestbeesten te zijn. GHB is een krachtig en snel op het centrale zenuwstelsel inwerkend kalmerend middel. In de clubcontext wordt vloeibare GHB meestal met water gemixt en als gedurende de avond van dat drankje wordt genipt veroorzaakt het een euforische roes. GHB brengt regelmatig spontane erecties teweeg, wat het in de homokringen die party’s bezoeken alleen maar begeerlijker maakt.

mei 2006       
lees verder


Goed, de afgelopen feestdagen waren werkelijk het juiste seizoen voor jullie feestbeesten. In de weken dat de meeste mensen geld sparen om kerstcadeaus te kopen voor vrienden en beminden, lijken wij homo’s in grote getalen uit te gaan, klaar om een beetje uitbundiger feest te vieren dan tijdens een gemiddeld kerstpartijtje op kantoor. December was van begin tot eind volgestouwd met party’s, helaas ook dit jaar weer zonder een fantastische Oudejaars-fuif voor de flikkers! Hierbij een snel overzicht van december, kijk maar of je het bij kunt houden...

mrt 2006       
lees verder


Dezer dagen kan de keuze van waar in Amsterdam of naburige steden uit te gaan een ontmoedigende beslissing zijn. Terwijl de keuze aan speciale evenementen het afgelopen jaar in aantal is verdubbeld, is de garantie dat je je flink kunt uitleven op z’n minst twijfelachtig. Wat je “scene” ook zijn mag, of je nu een voorkeur hebt voor een leerfeest, een circuit-party, een alternatief feest of een seksfeest, we hebben allemaal een bepaalde mate van verwachtingen als we ons opmaken om een avondje uit te gaan. De druk ligt bij de organisatie om dat alles ook waar te maken. Maar wat willen we nu eigenlijk dat ze waarmaken?

feb 2006       
lees verder 4 min.


Met ingang van dit nummer zal de Scene Queen regelmatig op hoogst persoonlijke wijze verslag uitbrengen over z’n ervaringen in en ideeën over de uitgaanswereld in Amsterdam, Nederland en (ver) daarbuiten. (Red.)

Ik zat onder de bogen van Star Bucks in Londen van mijn grote cappuccino te nippen en wachtte op de komst mijn vriend, zodat we naar Heaven zouden kunnen vertrekken voor een beetje plezier op de zaterdagavond. Ik was al een paar jaar niet in Londen uit geweest en dus nieuwsgierig om te zien wat er allemaal aan de gang is in vergelijking met wat er in ieder geval NIET in Amsterdam aan de gang is.

jan 2006       
lees verder 4 min.TOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Club Church


Cruise Club with theme-nights and darkroom

meer info |visit


Les Johns


High end Bodywear Concept store

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media