Back to Top
Zondag 31 mei
86440 users - nu online: 990 people
86440 users - nu online: 990 people login
  Gay News : Auteurs : Ricardo Araujo
Auteurs Gay News
Ricardo Araujo (3)

  Auteurs - archief:
Huidige auteurs:


Eindelijk, na een rare en koude winter (hoewel sommigen zullen zeggen dat het een normale winter was, maar ik ben Braziliaan en geen wintermens) staat de zomer van 2005 voor de deur. Ben je er klaar voor? Van Bloemendaal tot Ibiza, van Rio tot Thailand, ben je er zeker van dat je je shirt uit kunt doen? Wat is IN en wat is UIT? En wat is nieuw in de fitness-wereld? Laten we maar eens proberen de “verwoesting van de laatste oorlog” te herstellen.

jul 2005       
lees verder


Hoe belangrijk training ook is, het is slechts een klein deel van het grote geheel dat zorgt voor succes en voortgang bij bodybuilding. Een veel groter percentage van dat geheel wordt in beslag genomen door voeding. Voeding vormt veruit de belangrijkste factor voor succes danwel mislukking bij het bodybuilden, en eigenlijk ook voor elk ander fitness-programma. In dit artikel zal ik een basisvoedingsprogramma uit de doeken doen. Met dit programma ben je in staat je dagelijkse behoefte aan proteïnes (eiwitten), koolhydraten, vetten en calorieën vast te stellen.

jan 2005       
lees verder 7 min.


Iedereen weet dat steroïden een belangrijke rol spelen in de huidige maatschappij. Als je Mr. Perfect Body niet kunt vinden, dan kun je hem misschien in jezelf vinden. Het is een ware verlokking: een perfect lichaam, de armen en de borstkas van je dromen, in een paar maanden. Geloof het of niet, maar haast alle professionele bodybuilders hebben anabole steroïden gebruikt. Tegenwoordig is het gebruik echter niet tot bodybuilders beperkt. Er zijn miljoenen atleten op steroïden, en ze komen in alle sporten voor. Het merendeel van de gebruikers loopt tegen de twintig. Steroïden worden gebruikt om hun sportprestaties te verbeteren, maar het moge duidelijk zijn dat het in onze maatschappij bovenal een kwestie van schoonheid is. Wat ook de reden mag zijn, het sommetje achter steroïdengebruik is: omvangrijke spieren = korte tijd + steroïden.

sep 2004       
lees verder 4 min.TOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Blend


The newest gay bar in Amsterdam

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media