Back to Top
Zondag 31 mei
86440 users - nu online: 995 people
86440 users - nu online: 995 people login
  Gay News : Auteurs : Dolly Bellefleur
Auteurs Gay News
Dolly Bellefleur (6)

  Auteurs - archief:
Huidige auteurs:

Bladeren door het nieuwste
van Dolly Bellefleur in Print in Gay News 344, april 2020 - vanaf pagina no. 26

Of lees meer
van Dolly Bellefleur on-line:


Bij vlagen grijpt deze coronacrisis mij naar de keel maar dan gooi ik maar mijn creativiteit in de strijd. Hoewel het Eurovisie Songfestival is afgelast als gevolg van coronamaatregelen bleef het ‘kriebelen’ om voor het zevende jaar op rij toch de Nederlandse inzending te hertalen.

apr 2020       
lees verder


In oktober is het twintig jaar geleden dat ik mijn debuut maakte als Dolly Bellefleur. In een witte koets, getrokken door zes witte paarden, en in het gezelschap van onder anderen Manfred Langer als Keizer Frans Jozef en Keizerin Sissi, bracht ik een staatsbezoek aan Amsterdam. Dit allemaal ter promotie van mijn allereerste theatershow in het Anthony Theater getiteld Vorstelijke Travestie.

jun 2009       
lees verder


Een goede vriendin van me bestempelt het als masseurspoëzie. De frivole versjes waarmee ik de laatste jaren mijn presentaties van pop- en poëziefestivals, bedrijfsfeesten en dergelijke opfleur

jan 2002       
lees verder 5 min.


Zijn homo's anaalfabeten? Zij die maandelijks de Dolly Mirror lezen in ieder geval niet.

nov 2001       
lees verder


"'t is zondag en ik mag niet naar buiten. Ik verveel, verveel me kapot" zing ik uit volle borst, zeshoog, in m'n duster zittend op de vensterbank. It's raining cats and dogs instead of men. Weemoedig kijk ik uit op de, in een Golden Shower gehulde, Gay Capital of Europe. "Ik verveel me, verveel me kapot" Als de dag van toen hoor ik het Wieteke van Dort zingen in de Stratemaker op Zee Show. Wat was het een aangename schok.

okt 2001       
lees verder 5 min.


Onder het motto Amsterdam the Gay Village of Europe wordt er dit jaar door de Gay Business Association weer een grachtenparade georganiseerd. Gelukkig ontving ik op het hoogtepunt van een creatieve crisis een brief met richtlijnen!

aug 2001       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Filmhuis Den Haag


Regelmatig gay-specifieke voorstellingen

meer info |visit


NCADAM


regular safe sex parties

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media