Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 998 people
86447 users - nu online: 998 people login
  Gay News : Auteurs : Bent Hansen
Auteurs Gay News
Bent Hansen (12)

  Auteurs - archief:
Huidige auteurs:


Opnieuw gebeurde er drie of vier dagen lang niets. Henderson had Martin weer in zijn cel gestopt. Martin sliep veel, at zijn maaltijden en deed zijn oefeningen. Hij dacht de hele tijd aan de commandant. De grote, behaarde man beheerste zijn hele leven. Hij was klaar voor de commandant wanneer die hem mocht willen hebben. Zijn pik was de hele dag hard, hoewel hij fanatiek zijn oefeningen deed. Trots toonde hij zijn opbollende kruis voor de camera in zijn cel. De politieagenten moesten zijn lust voor de commandant zien.

apr 2004       
lees verder 8 min.


Verschillende dagen gingen voorbij. Martin was de tel kwijtgeraakt. Ze waren allemaal hetzelfde. Lowe en Reighly brachten hem drie keer per dag te eten. Aan het eind van elke dag kwamen ze om zijn handen en benen aan zijn brits vast te maken zodat hij tijdens de nacht onbewegelijk vastlag. Overdag kon hij zich vrijelijk door zijn cel bewegen, in niets anders gekleed dan zijn erg strakke onderbroek.

mrt 2004       
lees verder 7 min.


Nadat ze hem naar zijn cel hadden gebracht, viel Martin in een diepe slaap. Zijn lichaam was nog steeds met kaarsvet en zaad bedekt. Lowe maakte hem wakker en bracht hem naar de doucheruimte. Martin voelde overal pijn. Hij was nerveus en opgewonden bij het vooruitzicht wat hem zou kunnen overkomen. Maar er gebeurde niets. Lowe gaf hem zeep en een borstel en zei dat hij zich grondig moest schoonmaken. Hij hield onbeweeglijk de wacht tijdens Martins douche.

feb 2004       
lees verder 6 min.


"OK jongen, hier komen." De commandant stond bij het bureau. Martin liep naar de grote, behaarde man toe. De spieren van de commandant, die bedekt waren met donkerblond haar, glommen in het licht. Martin sloeg zijn ogen neer en keek steels naar de grote ballen en de halfharde pik. De man straalde macht uit. Martin deed zijn handen op zijn rug en snoof diep de mannelijke geur van de commandant op. Hij boog zijn knieën om neer te knielen. "Nee, staan blijven," zei de man. Hij hief zijn arm op, waardoor zijn zweterige oksel zichtbaar werd. "Likken."

jan 2004       
lees verder 9 min.


Reighly en Lowe knielden aan G’s voeten en maakten zijn boeien los. Henderson bevrijdde eerst zijn linkerhand en liep toen naar de andere kant van het bureau om de rechterhand los te maken. Plotseling sprong G omhoog en sloeg zijn vuist hard tegen Hendersons hoofd. De blonde agent viel. G zwaaide zijn benen over het bureau en liet zich bovenop de agent vallen, die hard kreunde. G sloeg zijn benen om het middel van Henderson en drukte de lucht uit zijn longen. Hij rolde om zodat de agent tussen zijn benen lag, met zijn gezicht naar boven.G sloeg een arm om Hendersons keel en trok aan zijn haar. De agent snakte naar adem en rukte aan G’s arm die om zijn keel klemde.

dec 2003       
lees verder 7 min.


De commandant pakte Martin in z’n nek en duwde hem omhoog tegen Reighly aan. “Kus z’n pik en dank hem”, zei hij. Toen Martin voor de man op z’n knieën zakte, gleed hij met z’n gezicht over de behaarde borst en buik van de agent. Hij stak z’n tong uit en likte het zweet van het lijf voor hem. Z’n mond raakte Reighlys hete pik. “Dank u, Sir”, zei hij, terwijl hij gulzig het zaad van de eikel likte. Reighly pakte zijn onderbroek op en liep weg. “Bind G op de tafel, op zijn buik”, vervolgde de commandant. Hij drukte op een knop op de muur.

nov 2003       
lees verder 7 min.


Henderson stapte naar voren. Nerveus bewegend met zijn handen, keek Martin de blonde agent aan. Deze man zou hem behoorlijk pijn kunnen doen. Henderson ging met gespreide benen staan. “Kus m’n laarzen”, zei hij. Martin kroop naar de agent toe. Hij kuste eerst de linkerlaars, toen de rechter. “Doe m’n laarzen en sokken uit.” Toen Martin de zware laarzen van de agent uittrok kwam de sterke geur van Hendersons sokken hem tegemoet. “Sokken in je mond”, vervolgde de agent. Martin slikte. Hij probeerde iets te bedenken om de opdracht niet uit te voeren. Henderson sloeg hem zo’n vier, vijf keer op het hoofd. “Doe wat ik zeg!”

sep 2003       
lees verder 6 min.


De commandant wees naar G. “Knevelen en ondersteboven hangen!” Nog duizelig van zijn intense orgasme keek Martin naar het krachtige lichaam van de commandant dat boven hem uit torende. Hij bleef stil liggen en wachtte gespannen op wat er ging gebeuren. De commandant boog voorover en wreef over Martins borst en buik; hij smeerde zijn zaad over zijn pas geschoren huid. Martin voelde hoe vol zijn blaas was van de pis die hij van Reighly had moeten drinken. “Alstublieft, Sir, ik moet pissen”, zei hij. “Je pist wanneer ik dat zeg”, antwoordde de commandant kalm.

jul 2003       
lees verder 8 min.


“Sta op”, beval de commandant. Martin probeerde overeind te komen maar kon het niet door de broek om zijn enkels. De commandant pakte hem onder zijn armen en zette hem moeiteloos rechtop. Martin voelde zich klein naast de grote man in uniform. De commandant wreef met zijn hand door het borstelige haar op Martins borst. “We gaan je net zo glad maken als je partner”, zei hij en wees daarbij op G. “Alstublieft nee”, begon Martin, maar de commandant hield zijn mond dicht. Met zijn hand op Martins mond duwde hij hem achteruit tegen het bureau aan.

jun 2003       
lees verder 8 min.


Henderson pakte een leren pik&ballenharnas uit zijn zak en gespte het strak om Martins geslacht. Martin gromde en keek naar beneden. Tot zijn verbazing was het een erotisch gezicht om het zwarte leer om zijn lul te zien. Zijn opgezwollen pik en ballen staken prominent uit zijn kruis naar voren. De commandant knikte goedkeurend. “Draden loskoppelen”, zei hij tegen Lowe. De agent haalde de draden uit het kastje en liet ze van G’s lichaam bungelen. Het sperma van G maakte donkere vlekken op Lowe’s mouw en broek. “Deze klootzak hier maakt je kleren wel schoon”, zei de commandant terwijl hij naar Martin wees. Lowe haalde de knevel uit Martins mond, greep hem bij zijn haar en duwde de mouw tegen zijn lippen. Martin trok terug, maar botste tegen Reighly aan. “Likken”, vervolgde de commandant.

mei 2003       
lees verder 5 min.


Reighly en Henderson grepen Martin bij zijn armen en liepen met hem door de gang. De commandant volgde hen. Martin strompelde onhandig tussen de beide agenten in, gehinderd door de broek op zijn enkels. Zijn shirt schraapte over zijn brandende rug. Hij kreunde in zijn knevel en duwde zijn lichaam naar voren. Zijn bungelende pik en ballen staken onder zijn shirt uit naar voren. Reighly opende een deur en ze liepen een grote, hol klinkende ruimte in.

mrt 2003       
lees verder 7 min.


De roodharige politie-agent leidde Martin een kleine kamer binnen. Henderson zat er een sigaret te roken achter een bureau waar stapels papier op lagen. De kamer was hel verlicht. Tegenover het bureau stond een leunstoel tegen de muur. Naast het bureau stond een beeldscherm op een tafel op wieltjes. “Zitten”, zei Reighly, wijzend op de stoel tegenover het bureau.

feb 2003       
lees verder 7 min.TOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
The Web


Friendly & hot cruise bar

meer info |visit


Black Body


Fetish wear for men

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media