Back to Top
Vrijdag 03 Jul
86447 users - nu online: 1084 people
86447 users - nu online: 1084 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Sauna Boomerang bestaat vijf jaar


door Richard Keldoulis in Uitgaan & Reports , 11 oktober 2004

This article is also available in English


Sauna Boomerang viert deze maand het vijfjarig bestaan, wat een goede reden was om er weer eens een bezoekje af te leggen. Mij was verteld dat Boomerang onlangs een aantal renovaties heeft ondergaan, en dat bleek waar te zijn. De schommelstoelen zijn vervangen door grotere en comfortabeler banken, en de videokamer is verbeterd door de toevoeging van een omvangrijkere matras. De douches en de jacuzzi-ruimte zijn opgeknapt, evenals het ventilatiesysteem. En, niet onbelangrijk, de kabines zijn vergroot!

Men is er echter in geslaagd de intieme atmosfeer te handhaven, die altijd het belangrijkste trekpunt is geweest. Sauna Boomerang heeft er altijd om bekend gestaan dat het een relaxte en comfortabele gelegenheid is, als een gezellige plaatselijke bar.

Dit kan iets te maken hebben met het personeel, dat altijd hoffelijk en vriendelijk is. In ieder geval heerst bij Boomerang niet de vleesmarkt-sfeer die zoveel andere sauna's kenmerkt en waarop veel mensen afknappen. Het is altijd eenvoudig om hier contact met mensen te leggen. Het lijkt of niemand ooit haast heeft bij Boomerang, en het is nooit een probleem om een gesprek te beginnen.Gedurende zijn vijfjarig bestaan heeft Boomerang een trouwe aanhang van vaste klanten opgebouwd. De sauna trekt zijn specifieke eigen publiek, dat komt voor de sfeer, het feit dat hij al zo vroeg op de dag open is, of gewoon omdat hij zo handig dicht bij het Centraal Station is gevestigd.
Wanneer je dus op zoek bent naar een geheel afwijkende sauna-ervaring, dan kan het de moeite lonen eens een bezoekje te brengen aan Sauna Boomerang.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Sauna Boomerang bestaat vijf jaar-


Reactie van pikachu dd. 11 oktober 2004
Leuk dat het nu vijf jaar bestaat! Waar is die sauna te vinden? Is zeker de moeite om deze eens te bezoeken.


Reactie van Rohini dd. 11 oktober 2004
www.goudengids.nl vermeldt een sauna Boomerang in Amsterdam:
H Hoeksstg 8, 1012GR Amsterdam, tel. 020 6226162.

(ook geen andere gevonden bij zoeken op Nederland als gebied)


Reactie van martin dd. 16 augustus 2006
nadat ik deze site heb gelezen kom ik zeker een keer langsbij sauna boomerangmartin


Reactie van keng_80 dd. 14 mei 2007
ik lees de sauna heeft spesifiek eigen publiek, wat voor publiek komt er? jong /oud, blank/ asiatisch etc? Wil wel eens een kijkje nemen, en zo.


Reactie van mark dd. 15 september 2007
ik ben nog nooit in een gay sauna geweest, en ik ben nog niet zo oud ik ben 19 jaar jong en ben er ook nog niet voor uit is boomerang iets waar het niet zo druk is om te beginnen? vind het namelijk een beetje eng. ik val op ouderen mannen komen die daar ook in de leeftijd van 49 tot ouder maar durf nie zo goed maar wil wel eens.


Reactie van flushy100 dd. 24 juli 2008
Hi Mark,
ik kom met zekere regelmaat bij Boomerang en het is uitstekend geschikt voor jou. Zet je over je schroom heen. Je kunt gewoon wat drinken, je kan lekker sauna-en en je hoeft niets. Doelgroep is gemengd, en jouw voorkeur is aanwezig.
Ik zie je heel graag komen!
flushy100@hotmail.com


GERELATEERDMEER VAN RICHARD KELDOULISMEEST GELEZEN VAN RICHARD KELDOULIS

Sauna Boomerang bestaat vijf jaar

Richard Keldoulis, in Uitgaan & Reports op 12 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media