Back to Top
Vrijdag 29 mei
86440 users - nu online: 950 people
86440 users - nu online: 950 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Vakantie Reistip - Voicemail duurder dan vliegreis!


door Jasper van Capelle in Reizen en weekendtrips , 18 juni 2004

This article is also available in English


KPN heeft veel aandeelhouders naar de financiële afgrond gebracht. Het klantvriendlijke KPN-bedrijf heeft helaas meer manieren ontdekt om op een wat minder frisse manier aan geld te komen: de onwetende vakantieganger.

Vakantiegangers met voicemail worden door het koninklijke telefoonbedrijf bepaald niet ontzien of gewaarschuwd voor de torenhoge kosten die kunnen ontstaan door op een buitenlandse bestemming hun voicemail te gebruiken.

In het buitenland gebeld worden en voicemail beluisteren is duur, dat is bekend. De meeste mensen weten alleen niet dat als je je mobiele telefoon na thuiskomst vergeet aan te zetten, alle voicemail-oproepen nog steeds naar je vakantiebestemming verzonden worden. En dit tegen de daar geldende, internationale, hoge tarieven.

Voorbeeld: je komt net terug uit de Malediven en hebt nog geen zin in telefoon, dus laat je je KPN Hi PrePaid nog een weekje uit staan. Alle telefoontjes naar jouw nummer worden deze week nog steeds via de Malediven verzonden, voor de prijs van 7,24 euro per minuut, ook al ben je allang weer op eigen bodem! Eén voicemail-bericht beluisteren van iemand die wat lang van stof is en tien minuten je telefoon loopt vol te ouwehoeren kost je in dit voorbeeld dus meer dan zeventig euro!Hopelijk ben jij niet in het bezit van een combinatie van een belgrage vriendenkring, een boze ex, een telefoonzieke moeder en een hitsige aanbidder die meerdere keren per dag je voicemail inspreken!

Al snel kun je je Hi PrePaid beter weggooien dan de boodschappen af gaan luisteren.

Als je een abonnement hebt ben je echt de klos: de telefoonrekening zou wel eens hoger op kunnen lopen dan je voor je vakantie hebt betaald!

Daarom twee tips:

- zet je voicemail uit als je het land verlaat
- als je toch voicemail gebruikt, geef vrienden die lang van stof zijn nooit je mobiele nummer!
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik
GERELATEERDMEER VAN JASPER VAN CAPELLEMEEST GELEZEN VAN JASPER VAN CAPELLE

Vakantie Reistip - Voicemail duurder dan vliegreis!

Jasper van Capelle, in Reizen en weekendtrips op 19 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media