Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1028 people
86447 users - nu online: 1028 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 8 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 06 januari 2020
lengte: 8 minuten


"Ter ter lering ende vermaeck", hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel, Pan-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen om maar geen homo genoemd te worden, een wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit en leest dat het altijd nog erger kan...

Ricky Martin en echtgenoot Jwan Yosef verwelkomen vierde kind

Ja ja die hebben het ook druk om te zorgen dat ze in het nieuws blijven. Zanger Ricky Martin en zijn echtgenoot Jwan Yosef hebben dat via Instagram bekendgemaakt dat hun gezin is uitgebreid met een vierde kind. De baby is een jongen met de naam Renn. "Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido (Onze zoon Renn Martin-Yosef is geboren, red.)", schrijft Martin op Instagram.

Eind september maakten Martin en Yosef bekend een vierde kind te verwachten. Het kind is ter wereld gebracht door een draagmoeder. Het echtpaar kreeg eind 2018 dochter Lucia Martin-Yosef. Martin werd in 2008 vader van de tweeling Matteo en Valentino, die hij ook via een draagmoeder kreeg. Martin verkocht ruim 55 miljoen albums. De zanger is getrouwd met kunstenaar Yosef, met wie hij sinds 2016 een relatie heeft.


Dotan door zijn vriend verrast met filmpjes voor zijn verjaardag

Dotan heeft als verrassing voor zijn 33e verjaardag filmpjes van zijn naasten gekregen. Zijn vriend heeft de verrassing geregeld voor de zanger die zich in aanloop naar zijn tournee in Los Angeles bevindt. Dotan deelde het bekijken van de filmpjes op Instagram. "Het is niet makkelijk om weg te gaan van huis, in het bijzonder op je verjaardag", deelt Dotan met zijn fans."Het wordt een beetje makkelijker wanneer je op deze manier verrast wordt. Veel dank aan de liefde van mijn leven."

In september maakte de zanger bekend homoseksueel te zijn en een vriend te hebben. Hij vertelde niet eerder voor zijn geaardheid te zijn uitgekomen omdat dat hem in het kader van zijn carrière werd afgeraden. Dotan maakte in juli bekend dat hij in november op tournee gaat in de VS. Hij doet voor zijn concertreeks onder meer New York, Boston en Los Angeles aan. Zijn debuutalbum Dream Parade uit 2010 nam Dotan op in laatstgenoemde stad.


Gordon zet woning voor de derde keer te koop: 'Tijd voor verandering'

Gordon heeft voor de derde keer besloten dat hij van zijn woning in Blaricum af wil. De zanger zegt op Instagram dat hij het huis binnen een week te koop zet omdat het tijd is voor verandering. Bij een video van zichzelf in het zwembad van het huis schrijft de zanger en presentator dat hij nu definitief afscheid gaat nemen van het huis. "Het waren twintig mooie jaren, maar nu wil ik plaats maken voor een andere periode en de herinneringen koesteren." In de video zelf maakt Gordon grapjes over de wilde feesten die in het zwembad hebben plaatsgevonden.

"Nu een ander leven dus, ook leuk." De zanger liet zich dit jaar opnemen in een verslavingskliniek en gebruikt sinds enkele maanden geen drugs meer. "Tijd om het verleden achter me te laten", aldus de zanger, die al een woning in Amsterdam heeft boven één van zijn eigen horecazaken.

Het is niet de eerste keer dat Gordon de woning te koop zet: in 2013 probeerde hij het ook al, maar vond toen geen koper. In 2016, toen hij ruim 2,9 miljoen euro vroeg voor de villa, vond hij die wel, maar besloot hij toch af te zien van de verkoop. "Hier word ik oud", aldus de presentator toen. Het is niet bekend hoeveel hij dit keer vraagt voor het huis.


Ik, Elton John, memoires van een wereldster en rockdiva


Sinds kort ligt het boek 'Me, Elton John', (in de Nederlandstalige versie 'Ik, Elton John') in de winkel. Vlak voor het verschijnen van zijn boek zei John daarover: "Mijn leven was een ongelofelijke rollercoaster-rit en nu ben ik er klaar voor om mijn verhaal, in mijn eigen woorden, te vertellen. Er zijn zoveel boeken over mij geschreven, maar die vertellen niet de echte waarheid. Ik kan niet wachten totdat jullie kunnen lezen wat ik over mijn leven heb te zeggen."Dus misschien iets voor sinterklaas of de Kerstman.

Als Sir Elton John, 72, zijn memoires uitbrengt, dan mag je je aan een veel lekkere roddels uit zijn intussen 52-jarige carrière verwachten. En ja die krijgen we ook en schuwt geen enkel onderwerp. Seks, drugs, rock-’n-roll, maar ook kanker en de moeilijke relatie met zijn moeder we lezen het allemaal. Wellliswaar met een flinke dosis humor en zelfrelativering. Recensenten zijn te spreken over de memoires, waarin de zanger geen detail onbesproken laat.

Seks en drugs

“Coke was voor mij een lustopwekkend middel. Vreemd, want bij veel mensen is het fnuikend voor erecties. Dat was voor mij nooit een probleem. Eerder het tegenovergestelde.” Seks was er in ieder geval voldoende: “Neuken was nooit echt mijn ding. Ik keek liever, ik was een voyeur. Ik bevredigde mijn perverse afwijking door twee of drie mannen dingen te laten doen die ik wilde zien. Ik keek toe, maakte polaroids, organiseerde de dingen. Ik was wel heel zuinig op het interieur. Als ze lagen te vrijen op de snookertafel, riep ik opeens: ‘Niet klaarkomen op het vilt!’”

Michael Jackson

Elton doet in zijn biografie ook zijn boekje open over Michael Jackson. Hij organiseerde een etentje om David voor te stellen aan zijn familie. Maar één van de gasten, een psychiater, nam zijn patiënt, Michael, mee. “Die arme jongen zag er vreselijk uit, heel broos en ziek. Zijn make-up leek te zijn aangebracht door een maniak: dat spul zat overal. Op zijn neus, of wat daarvan nog overbleef, zat een pleister die zijn gezicht bij elkaar moest houden. Na enige tijd stond hij zonder een woord te zeggen op en verdween hij. We vonden hem pas twee uur later in het huisje van mijn huishoudster. Ze zat toe te kijken terwijl Michael Jackson en haar zoon van elf rustig zaten te gamen. Hij kon om welke reden dan ook het gezelschap van volwassenen niet verdragen.”

Ontmoeting met zijn echtgenoot

In 1993 was een afgekickte Elton John single en wanhopig. Dus vroeg hij een vriend om hem te koppelen. Zijn oog viel meteen op de Canadese filmmaker David Furnish, al leek die niet geïnteresseerd. “Ik hoorde later dat hij in de gayscene van Londen had horen zeggen dat je maar beter uit de buurt kon blijven van Elton John. Tenzij je zin had om te worden overladen met cadeaus, mee te gaan op tournees en daarna te worden gedumpt, meestal nog door zijn assistent ook, als hij een ander ontmoette of woedend op je werd als de cocaïne was uitgewerkt of hij bekendmaakte dat hij met een vrouw ging trouwen. Als je naar mijn verleden keek, hadden die fluisterstemmen natuurlijk wel een punt.”

Prinses Diana en het Britse koningshuis

Elton John & DianaElton John leerde prinses Diana naar eigen zeggen kennen op het verjaardagsfeest van de Britse prins Andrew in 1981. Andrew werd 24, en Elton John trad samen op met Ray Cooper. Ook koningin Elizabeth was aanwezig, daarom werd de muziek tijdens het dansfeest erg stil gezet. Prinses Anne vroeg me ten dans op “Hound dog” van Elvis Presley,” herinnert Elton John zich het moment begin jaren 80. “De koningin verscheen met een handtas. Ze liep op ons af en vroeg of ze mocht meedansen. Dus nu danste ik zo onhoorbaar mogelijk met prinses Anne en de koningin – die nog altijd haar handtas droeg terwijl de stilste disco van de wereld Bill Haley ten gehore bracht.”


Richard Gere en Sylvester Stallone

Een andere opmerkelijke passage in de autobiografie speelt zicStallone en Richard Gereh af in Woodside, het landgoed van Elton John in Old Windsor. Hij nodigt prinses Diana uit voor een etentje met zanger George Michael, de Britse regisseur Richard Curtis en de Amerikaanse Hollywoodsterren Richard Gere en Sylvester Stallone. “Het boterde meteen tussen Richard en Diana”, schrijft Elton John. “Richard en Cindy Crawford waren net uit elkaar en al snel zaten ze met zijn tweetjes voor de open haard, waar ze helemaal opgingen in hun gesprek. De rest zat gewoon te kletsen, maar ik merkte dat de sfeer in de kamer subtiel was veranderd. Stallone keek voortdurend naar Diana en Richard.”

Wanneer het eten wordt geserveerd blijken Richard Gere en Sylvester Stallone vermist. De echtgenoot van Elton John vindt hen terug in de gang, waar ze van plan waren hun geschil over Diana op te lossen met ... een vuistgevecht! “Na het eten gingen Diana en Richard weer voor de haard zitten. Sylvester verliet woedend het huis. Toen David en ik hem uitlieten, zei hij: ‘Ik zou nooit zijn gekomen als ik verdomme had geweten dat de prins in het witte pak ook was uitgenodigd. Als ik haar had willen hebben, had ik haar genomen!’.”


Tina Turner

met Tina Turner
Eind jaren negentig waren er plannen voor een tournee met Tina Turner. Maar dat bleek een grote vergissing, toch als we Elton John mogen geloven: "Mijn haar beviel haar niet, de kleur van mijn piano beviel haar niet – die moest om de een of andere reden wit zijn – en mijn kleding beviel haar niet. Ze klonk als mijn moeder." Het is een vergelijking die niet bedoeld is als compliment. In 1999 staan ze wel samen op een New Yorks podium voor het evenement “VH1 divas live”. De band van Elton John is al enkele dagen aan het repeteren met Tina Turner wanneer Elton John zelf arriveert: “Ik kreeg te horen dat ik niet op mijn band hoefde te rekenen als ik met Tina op tournee zou gaan, want ze was ‘een nachtmerrie’.”

Kanker

In 2017 kreeg Elton te horen dat hij prostaatkanker had en koos hij ervoor om zijn prostaat te laten verwijderen. “Veel mannen willen dat niet, want het is een zware operatie, je mag daarna minstens een jaar geen seks hebben en je verliest enige tijd de controle over je blaas.” Maar Elton wilde zo snel mogelijk van de kanker af. Tien dagen na zijn operatie trad hij op in Las Vegas, maar al snel merkte hij dat er iets niet juist zat: er lekte vloeistof uit zijn lymfeklieren. “Stel je voor dat het publiek het ziet, dacht ik.”

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 06 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media