Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1035 people
86447 users - nu online: 1035 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Backdoor viert vijfjarig bestaan in de Melkweg


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 31 december 2019

This article is also available in English


Het staat al in veel agenda’s genoteerd, maar mocht je het nog niet gepland hebben, op zaterdag 25 januari viert Backdoor haar vijfjarig bestaan. Het lijkt als de dag van gister dat dit HLBT indoor dance evenement voor het eerst werd georganiseerd. Maar Backdoor bestaat toch echt reeds vijf jaar. En dat wordt natuurlijk groots gevierd.


Met internationaal ster-dj’s, over-the-top entertainment en een overvloed van de welbekende Backdoor-partysfeer. In februari 2015 ging Backdoor met een Big Bang van start met een uitverkochte editie en de combinatie van een mooie locatie, een geselecteerd publiek, hippe muziek en non-stop entertainment; de toon voor de volgende edities was gezet!

Vijf jaar later is Backdoor duizenden bezoekers verder en vele mooie herinneringen rijker met thema’s als de “Anniversary Edition,” “Angels in Paradise,” “Circus,” “XLSIOR Mykonos,” en “Devils behind the Backdoor.” Met hun zorgvuldig geselecteerde dj’s en non-stop entertainment staat Backdoor overal bekend door een high-energy party atmosphere totdat de laatste beat is gevallen. Mede daardoor groeide hun concept uit tot één van de populairste HLBT+-feesten van Amsterdam.

Genoeg teruggekeken! Op naar de verjaardagseditie op zaterdag 25 januari! Omdat Backdoor zichzelf continue overtreft weten we nu al dat de organisatoren weer alle registers opentrekken. Ze hebben al aangekondigd op theatrale wijze aandacht te gaan besteden aan het Backdoor Anniversary-thema; het wordt een Birthday Party op topniveau met wisselende acts, entertainment en verrassende optredens.  

De line-up in de Melkweg is er één om je vingers bij af te likken: een avond gevuld met de beste tribal sound, met af en toe een touch of vocal, gedraaid door de beste nationale en internationale dj’s. Naast Backdoor resident DJ Diego Summers maken ook Rodolfo Bravat (Brazilië) en Ale Amaral (Brazilië) hun opwachting. Deze grootheden uit de dance scene staan garant voor een spetterend feest, en een vooral onvergetelijke avond, eentje die de Melkweg op haar grondvesten zal laten trillen en doen losgaan!

Uiteraard krijgen de dj’s center-stage, maar Backdoor is meer dan muziek. Het is een avondvullend concept met non-stop entertainment. De veelzijdig Manny Moiselle zorgt voor zang, dans en gekkigheid. De zaal zal zeker op zijn kop worden gezet als deze sexy performer met een warme stem op het toneel verschijnt.

Speciaal voor Backdoor is Anaboliqa een show aan het voorbereiden. Diegenen die haar nog van de Halloween-editie kennen weten wat ze van Anaboliqa kunnen verwachten! De Backdoor Boys en stylist Bobby spelen eveneens een hoofdrol in deze editie. Talloze artiesten zullen het publiek trakteren op een Backdoor-avond zoals alleen Backdoor dat kan, een bijzondere avond met het beste entertainment, geweldige muziek, een prettig publiek en een heerlijke sfeer.Aan de deur zijn eventueel ook kaarten te koop, maar houd er rekening mee dat de vorige Backdoor-anniversary party, de Fourth Anniversary, was uitverkocht. Koop je kaarten dus op tijd om teleurstelling te voorkomen.
 
Kortom, wie dacht dat je voor een internationaal programma nog naar Barcelona of Berlijn moet, kan nu dus dichter bij huis zijn hart ophalen. Amsterdam wordt voor één avond het centrum van de Nederlandse en zelfs Europese gay scene. Zaterdag 25 januari zou weleens een van de heetste nachten van het jaar kunnen worden. Mis dit Anniversary Feest niet. Meer informatie, vele foto’s en filmpjes van de vorige edities vind je terug op de website van Backdoor.


Backdoor-feesten in 2020:
zaterdag 25 januari 2020, Fifth Anniversary
en verder: vrijdag 24 april (Koningsdag Weekend); vrijdag 31 juli (Amsterdam Pride Weekend); zaterdag 14 November. Tickets & meer info vind je op www.backdooramsterdam.com.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Backdoor viert vijfjarig bestaan in de Melkweg

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 05 januari 2021
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media