Back to Top
Zaterdag 06 juni
86442 users - nu online: 1026 people
86442 users - nu online: 1026 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: Vol verwachting het nieuwe jaar in


door ASV Gay in Columns & Opinie , 29 december 2019

This article is also available in English


Het is (bijna) alweer 2020, eindelijk een nieuw decennium aangebroken! 2020 is een erg speciaal jaar voor A.S.V.Gay; dit is namelijk het jaar dat A.S.V.Gay haar tweede lustrum gaat vieren. Dit betekent dus dat we op 23 februari tien jaar worden.


We kijken daarom enorm uit naar 23 februari, want dan bestaan wij officieel tien jaar. Maar genoeg over de toekomst in februari, we willen jullie graag ook nog even vertellen over wat wij in december hebben gedaan.

In de laatste maand van het jaar hebben we nog een paar prachtige evenementen kunnen beleven. We begonnen december met een zusjesborrel in Utrecht met alle zusjesverenigingen: de andere HLBTQ+-studentenverenigingen van Nederland. Onze zusjes zijn U.H.S.V. Anteros uit Utrecht, Outsite uit Delft, Ganymedes uit Groningen, DiTo! uit Nijmegen en Exaltio uit Enschede. Het is altijd erg leuk om samen te komen met alle verenigingen, want zo leer je ook andere HLBTQ+-studenten vanuit het hele land kennen.

Natuurlijk hoort er in december ook een kerstdiner bij, dus onze lieve activiteitencommissie heeft een prachtig en feestelijk kerstdiner georganiseerd voor de vereniging. Het eten is natuurlijk verrukkelijk. Na het eten hebben we natuurlijk ook nog cadeaus voor elkaar, er zijn namelijk lootjes getrokken voor wie je een klein cadeautje mag kopen.

De meesten zijn gelukkig blij met hun cadeaus. Sommige mensen zijn wat minder enthousiast, omdat er een grapje met hen wordt uitgehaald, later zijn ze wel weer blij als ze hun echte cadeau krijgen.

Om het A.S.V.Gay-jaar af te sluiten hebben wij traditioneel de klaar-met-het-jaar-borrel, die altijd wordt gehouden in het prachtige café PRIK. Hier zingen we karaoke met elkaar en proosten we alvast op het nieuwe jaar.

Dit jaar wordt deze avond gehost door Nutella Versace, die de verschillende liedjes grappig aan elkaar praat en een aantal leuke spelletjes speelt. Op deze manier kunnen we samen afscheid nemen van een prachtig A.S.V.Gay-jaar, een jaar dat altijd speciaal zal zijn voor velen.

In januari hebben we natuurlijk weer veel leuke dingen op de planning staan. We beginnen het jaar met een heuse “escape room” met de zusjes, waar we door goed samen te werken moeten proberen te ontsnappen uit de gevangenis (in de volgende column hoor je of dit gelukt is!).

Daarnaast zullen we ook gezellig met de vereniging naar het prachtige Brussel gaan. De reiscommissie organiseert dit weekend, met het thema van Studio 100, dus we hopen Mega Mindy en Samson in levende lijve te gaan zien!

In januari zullen onze open borrels ook weer gaan beginnen, dus mochten jullie een keertje rond willen kijken bij A.S.V.Gay of het iets voor je is, dan zijn jullie op 29 januari en op 5 februari van harte welkom om in Amstel54 een kijkje te komen nemen! Dan zien we je daar!

Derk van den Hoven
Derk van den Hoven is voorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: Vol verwachting het nieuwe jaar in

ASV Gay, in Columns & Opinie op 03 januari 2021
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media