Back to Top
Woensdag 03 juni
86440 users - nu online: 1061 people
86440 users - nu online: 1061 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
The Web & Eagle komen met sneaker en sportswear events


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 28 november 2019

This article is also available in English


Nederland kent sinds juni 2019 een nieuwe Mister Sportswear, Anton. Onze Mister Sportswear was zeer actief sinds zijn verkiezing tot Mister Sportswear en reisde door heel Europa om deel te nemen aan diverse Pride-evenementen en optochten.

Ook is hij als vertegenwoordiger van de sportswear-scene naar het Folsom Weekend geweest, om zo de gemeenschap samen te brengen en bekend te maken met de fetisj-subcultuur rond sportkleding.

Op zaterdag 7 december zal Mister Sportswear een bijeenkomst en benefietavond in The Web Amsterdam presenteren. Deze datum markeert de opening van de competitie voor de verkiezing van Mister Sportswear 2020. Daar krijgt Anton de kans om te strijden voor de titel van Mister Sportswear Europe. De verkiezing wordt gehouden tijdens het aankomende Amsterdam Sportswear Weekend (ASW) in mei 2020.

Het spannende nieuws is dat er in de nabije toekomst meer sportkleding-evenementen naar Amsterdam komen. In december komt Sneakfreaxx Berlijn terug naar de Eagle. Bovendien keert het Amsterdam Sportswear Weekend voor het derde jaar terug tijdens het Pinksterweekend in mei 2020.

Wordt Amsterdam misschien Europa’s toonaangevende stad voor gay sportswear- en sneaker-liefhebbers? De organisatie van de eerste Europese verkiezing van Mister Sportswear Europe zal dit weekend zeker een internationaal tintje geven. Ladz, het grootste sportswear-feest van Amsterdam in Club Church, maakt deel uit van het ASW-team dat het hoofdevenement op zaterdag organiseert en brengt hun kenmerkende volle huis van sexy mannen en jongens mee, naast andere nationale en internationale sportkleding-enthousiastelingen.
Kijk voor meer informatie en voor registratie als kandidaat om de volgende Mister Sportswear Nederland te worden op www.amsterdamsportswearweekend.com.


  7 december 2019:
17-20hrs: Sportswear meeting @ The Web Amsterdam,
20-06hrs: Sneakfreaxx @ Eagle Amsterdam, zie www.sneakfreaxx.com
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

The Web & Eagle komen met sneaker en sportswear events

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 03 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media