Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1045 people
86447 users - nu online: 1045 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 01 november 2019
lengte: 6 minuten


"Ter ter lering ende vermaeck", hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...


Justin Bieber had moeilijke jeugd, maar daar was Jezus....


Justin Bieber schrijft een uitgebreid bericht op Instagram openhartig over hoe het is om als kindster op te groeien. De nu 25-jarige Bieber vertelt hoe het voor hem was om op te groeien in de spotlights. Hij stelt onder meer dat kindsterren onder ondoenlijk veel druk staan en er te veel verantwoordelijkheid wordt gegeven aan deze jonge mensen "van wie de hersenen nog niet ontwikkeld zijn".

Bieber schrijft dat zijn leven binnen twee jaar volledig op z'n kop stond. "Het ene moment was ik een dertienjarige jongen uit een klein dorpje in Canada en het andere moment werd ik overal geprezen en vertelden miljoenen mensen me dat ze van me hielden en hoe geweldig ik was. Als je dit soort dingen vaak genoeg hoort als je jong bent, ga je erin geloven."

Bieber herinnert zich hoe het voelde om als achttienjarige ster "geen skills te hebben voor het echte leven, maar wel miljoenen op de bank en eindeloze mogelijkheden". Op zijn twintigste had Bieber naar eigen zeggen "alle slechte beslissingen die je kunt nemen in het leven" genomen en was hij niet meer "de meest geliefde en aanbeden persoon ter wereld" maar "de meest geridiculiseerde, bekritiseerde en gehate persoon ter wereld".

De zanger vertelt dat hij rond zijn negentiende aan de harddrugs ging en zijn band met mensen om hem heen kapotmaakte. "Ik was gepikeerd, boos en respectloos jegens vrouwen. Ik distantieerde me van iedereen die van me hield en verborg me achter een schim van mezelf. Ik dacht dat ik dat nooit meer zou kunnen veranderen en het heeft me jaren gekost om die relaties weer op te bouwen."

'Vecht door als alles tegen lijkt te zitten'

Het gaat inmiddels een stuk beter met Bieber en daarvoor bedankt hij in het bericht de mensen om zich heen. Hij noemt daarnaast zijn huwelijk met Hailey Baldwin "het beste seizoen" van zijn leven. Ook steekt de zanger fans die door een moeilijke tijd gaan een hart onder de riem. "Vecht door als alles tegen lijkt te zitten. Jezus houdt van je."


Kristen Stewart: 'Ik kreeg geen Marvel-rol vanwege mijn geaardheid'


Kristen Stewart is naar eigen zeggen gepasseerd voor enkele grote rollen vanwege haar seksuele voorkeur. Dit zegt de actrice in een interview met Harper's Bazaar. Stewart heeft relaties gehad met zowel mannen als vrouwen. Volgens de actrice zou ze te horen hebben gekregen dat ze een rol in een Marvel-film kon krijgen als ze haar seksuele geaardheid privé hield.

"Ik wil niet werken met dat soort mensen", zegt de 29-jarige Stewart, die tegenwoordig juist door mensen in de filmindustrie wordt benaderd omdat ze geen label op haar seksualiteit plakt.

"Ik heb een ouderwetse mentaliteit meegekregen die inhield dat je carrière, succes en productiviteit gekoppeld zijn aan je privéleven. Er zijn mensen in de wereld die het niets vinden dat ik met vrouwen date, dat ik mij niet identificeer als lesbienne, maar ook niet als hetero. Ik denk dat we eindelijk op een punt zijn gekomen waarop we allemaal niet precies weten waar we op vallen. En dat is iets heel moois."


Maik de Boer geschrokken van voorstadium huidkanker


Maik de Boer heeft zich laten behandelen aan wat aanvankelijk een onschuldig plekje op zijn huid leek, maar het voorstadium van huidkanker bleek, zo meldt hij op zijn Instagram-kanaal.
Door adequaat handelen van zijn arts was hij er op tijd bij en was het "de goede kant van kanker", aldus de 58-jarige stylist.

Toch stond het leven van De Boer even stil. "Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan ik nu ben." Die realisatie zorgde voor een moment van bezinning bij de stylist. "Waar sta ik, wie ben ik, wat wil ik (nog)?"

De Boer besloot een zomersabbatical te nemen - waarin hij zich vooral bezighield met trainen en detoxen en 20 kilogram afviel - en zijn vaste contract bij Talpa te laten omzetten in een freelanceregeling.

Verder waarschuwt De Boer zijn volgers voor de zon: "Ik vier vooral het leven en pluk de dag en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon smeren, smeren, smeren, en laat regelmatig je huid even checken!"


Zanger Dotan bevestigt relatie met zijn vriend

Dotan bevestigt dat hij een vriend heeft. De zanger vertelt in een interview met Johnny de Mol in het programma Waar is de Mol? dat er een "bijzonder iemand" in zijn leven is.

De zanger onthult dat hij niet eerder voor zijn homoseksualiteit is uitgekomen, omdat het hem in zijn carrière werd afgeraden. Hij vertelt al sinds jonge leeftijd te weten dat hij op mannen valt, maar het gevoel kreeg dat hij niet helemaal zichzelf kon zijn in zijn carrière.

"Dat is me toch altijd wel een beetje bijgebleven. Het heeft me lang gekost om te komen waar ik nu ben en het van mezelf te accepteren en er happy mee te zijn", aldus Dotan. Ook legt hij uit dat hij het moeilijk vond ervoor uit te komen door zijn Israëlische achtergrond. Hij vond het dan ook niet eenvoudig om het aan zijn vader te vertellen. "Het heeft lang gekost voordat hij het kon accepteren. Dat gesprek was niet makkelijk."

Hoewel Dotan eerder hoopte dat de gevoelens weg zouden trekken, wil hij zich er niet langer voor schamen. "Ik wil juist graag kinderen en trouwen en al die dingen", aldus de zanger. Over zijn huidige partner voegt hij toe: "Ik wil heel graag de rest van mijn leven met hem samen zijn."

Dotan ziet hereniging met moeder niet gebeuren

In het programma spreekt Dotan ook open over zijn band met zijn ouders. Zo vertelt hij dat zijn band met zijn vader hersteld is nadat ze elkaar vijf jaar niet zagen toen Dotan een puber was.

Zijn band met moeder Patty Harpenau lijkt echter voorgoed beschadigd. "Ik heb helaas moeten beslissen om het contact met haar te verbreken. Dat komt denk ik ook niet meer goed. Dat is heel verdrietig, maar het is wel het beste voor mij", aldus de zanger.

Ook blikt de zanger terug op een bewogen jaar nadat de Volkskrant onthulde dat hij gebruik maakte van nep accounts om zijn populariteit te vergroten. Hij kwam in een storm van kritiek terecht. "Als ik erover praat krijg ik kippenvel van hoeveel schaamte ik er nog over voel", zegt hij wanneer De Mol hem vraagt naar het verzonnen verhaal over een leukemiepatiënt die Dotan zou hebben ontmoet na een optreden.

Hij benadrukt dat hij zichzelf niet zielig wil vinden, maar zegt wel "donkere momenten" te hebben beleefd in de nasleep. "Ik heb me nog nooit zo leeg gevoeld. Er waren echt momenten waarop ik dacht dat het voor mij niet meer hoefde." De zanger zegt na een jaar hard werken, dichter bij zichzelf te zijn dan ooit.

Dotan kwam onlangs terug met de nieuwe single Numb en gaf op 23 september zijn eerste concert in meer dan een jaar, in Paradiso.

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 06 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media