Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 942 people
86447 users - nu online: 942 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Leather & Fetish Pride Amsterdam 2019


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 10 oktober 2019

This article is also available in English


Van 24 tot en met 27 oktober zal de drieëntwintigste editie van Leather & Fetish Pride Amsterdam worden georganiseerd. In het hart van Amsterdam zal de stad vier dagen lang centraal staan voor de leer- en fetisj-community.


Vele evenementen worden door de stad heen door clubs en bars georganiseerd, met als hoogtepunt op zaterdagavond 26 oktober van 22.00 tot 05.00 uur INVASION, het main-event van de Leather & Fetish Pride.

Dit wordt georganiseerd door Eagle Amsterdam in samenwerking met Leather Pride Netherlands en RoB Amsterdam en belooft weer vele shows, vuur en naakte huid. Invasion is het grootste fetisj-evenement van Amsterdam, dat plaatsvindt bij Undercurrent aan de Papaverweg 265 te Amsterdam (Noord). Er zal een gratis bus-shuttle rijden van de veerpont Buiksloterweg naar de feestlocatie.

Verder tijdens de Leather & Fetish Pride Amsterdam: de verkiezing van Mister Leather 2020 op vrijdag tijdens Shades in Black in Akhnaton, waar Axe (Mister Leather Netherlands 2019) zijn titel zal overdragen aan de nieuw gekozen Mister Leather Netherlands 2020.

Op zaterdag vindt de verkiezing van Mister Puppy 2020 plaats in Club Church, waar op donderdag al Ms. Leather 2020 wordt verkozen. Verwacht daarnaast op zaterdagmiddag de Fetish Flea Market, BLUF meetings, en de officiële Leather Pride after party (in de nacht van zaterdag op zondag in Eagle Amsterdam) en nog veel meer.

Natuurlijk heeft Amsterdam een groot aanbod aan fetisj-zaken waar tijdens Leather Pride de nodige kleding tegen aantrekkelijke kortingen kan worden gekocht.

Kijk voor de volledige agenda, adressen en andere info op www.leatherpride.nl, je vindt natuurlijk ook alle activiteiten in onze agenda's & op gayamsterdam.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Leather & Fetish Pride Amsterdam 2019

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 15 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media