Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1020 people
86447 users - nu online: 1020 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 25 september 2019
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...

Laverne CoxLaverne Cox kreeg onverwacht telefoontje van de hertogin van Sussex

Het september nummer van de Britse Vogue, dat sinds augustus in de Britse winkelrekken ligt, zal één van de meest verkochte nummers worden, en dit omdat niemand minder dan De hertogin van Sussex Meghan Markle gasthoofdredacteur was waarbij het nummer draait om inspirerende vrouwen met de titel Forces for Change, waarvoor Markle zelf vijftien vrouwen uitkoos die op de cover prijken.

Megan en HarryEén van die vrouwen is Orange is the new Black actrice Laverne Cox, 47. De openlijke transgender actrice onthulde dat ze pas hoorde dat ze ook op de cover staat nadat ze een telefoontje kreeg van de hertogin van Sussex.

De actrice legde uit: “Dat heb ik pas vorige week ontdekt. Hoofdredacteur Edward Enninful belde me 's ochtends en hij zei: "Ik heb iemand aan de telefoon voor jou" en het was de hertogin van Sussex. Ze was zo lief ... ze bedankte me gewoon voor mijn inspiratie en om het vol te houden. Ik vertelde haar dat ik al sinds het begin fan van Suits was. Sindsdien was ik fan van haar. Ik hield gewoon van haar in de show. Ze zei gewoon: "Awww." Ze leek verrast.

Cox deelde de cover op Instagram en voegde eraan toe: "Ik beweer dagelijks dat trans mooi is. Ik ben zo gezegend dat het als kunstenaar mijn taak is om de prachtige en onvolmaakte mensheid van iedereen te benadrukken en te vieren. We moeten onze gedeelde menselijkheid niet vergeten als we met elkaar omgaan, overheidsbeleid voeren, stemmen op gekozen functionarissen. Zelfs als we het niet eens zijn, moeten we elkaars menselijkheid erkennen. We moeten niet blijven toestaan dat de tactieken van verdeel en heers, ontmenselijking ons van elkaar afhouden. Verdeel en heers alleen die mensen die al aan de macht zijn."


Gordon laat zich opnemen

De Nederlandse presentator, columnist, schrijver, ondernemer en ex-zanger Gordon (Heuckeroth) 51, laat weten dat hij zich vrijwillig laat opnemen in een afkickkliniek. "Een hevige, maar de enige juiste besilssing."

Met welke verslaving Gordon moet afrekenen laat hij in het midden. Maar in zijn ophefmakende biografie bekende de presentator dat hij geregeld cocaïne gebruikt “om het kutgevoel uit zijn lijf te krijgen.”

“Zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn, maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten, heb ik er voor gekozen een kliniek te bezoeken”, stelt Gordon in zijn bericht. “Een heftige maar enige juiste beslissing. Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen.”

De bekende Nederlander hoopt verder dat zijn privacy gerespecteerd wordt, zodat hij in alle rust en sereniteit kan behandeld worden. Hij komt zelf met zijn verhaal naar buiten omdat “de pers er lucht van heeft gekregen.”

Gordon stopte in 2015 met zijn zangcariere. Sinds die tijd houdt hij zich vooral bezig met presentatie werk, schrijven en ondernemersschap in de vorm van drie koffie- en theesalons, genaamd Blushing gelegen in Blaricum, Amsterdam en Rotterdam. In 2018 kwam een door Marcel Langedijk geschreven geautoriseerde biografie uit: Gordon. Biografie van een entertainer, het boek zorgde voor veel ophef en wist meerdere malen de landelijke media te halen door de verhalen die erin stonden, onder andere over zijn drugsgebruik.


Prof-worstelaarskoppel kondigt verloving aan


De Amerikaanse professionele worstelaar Kiera Hogan, 24, heeft zich onlangs verloofd met Amerikaans professioneel worstelaar Diamante, 28, wiens echte naam Priscilla Zuniga is.

Hogan kwam een week geleden publieklijk uit de kast. En liet ze via sociale media weten dat ze verloofd is met Diamante. De boodschap van Hogan ging als volgt:

"Aan Diamante: Als ik bij je ben, gedraag ik me anders. Op een goede manier. Ik glimlach meer en ik lach meer. Ik hoef niet te doen alsof alles goed is, terwijl het echt niet zo is. Met jou kan ik de nep-glimlach laten vallen en een echte opdoen. Ik voel me niet gekwetst en alleen als ik bij je ben. Je bent gemakkelijk om mee te praten, je luistert naar me, je begrijpt me. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ik je terughoud. Ik voel me niet zelfbewust. Ik voel me nooit onzeker of verdrietig, je laat me zien dat het je echt kan schelen. Bij jou is het niet alleen een act. Je brengt mijn beste zelf naar boven en ik waardeer je echt. Met jou ben ik anders. Met jou ben ik blij. Wat ik bij je heb, wil ik met niemand anders."

Kiera HoganEen week eerder kwam Hogan uit de kast, waarbij ze vertelde dat ze het lange tijd moeilijk had om zichzelf te aanvaarden zoals ze is. Maar ondertussen is dat verleden tijd en voelt de sportster zich zelfverzekerder dan ooit, en dat heeft ze vooral te danken aan haar verloofde.

Kiera Hogan
Hogan maakte haar debuut bij het Women of Wrestling (WOW) dat op de televisie werd uitgezonden, in oktober 2018, onder de naam Fire. Momenteel worstelt ze voor Impact Wrestling en Women of Wrestling. Hogan heeft ook gewerkt in Women Superstars Uncensored, waarin ze voormalig Spirit-kampioen is.

Diamante
Priscilla ZunigaHaar echte naam is Priscilla Zuniga. Ze is het best bekend om haar tijd met Impact Wrestling onder de ringnaam Diamante. Ze is ook bekend om haar werk op het onafhankelijke circuit onder de ringnaam Angel Rose. Ze worstelde eerder op het onafhankelijke circuit onder de ringnaam Angel Rose, en is voornamelijk werkzaam bij Independent Championship Wrestling in Florida, waar ze viervoudig ICW Women's Champion is en het ICW Hard Knocks Championship en de ICW Championshi won.

Meer OPENLIJKE HOLEBI WORSTELAARS
- Chris Kanyon - Amerikaan -
- Charlie Morgan - Britt -
- Stephany Lee - Amerikaanse -
- Darren Young - Amerikaan -
- Pat Patterson -
- Alex Donovan - Amerikaan
- Mike Parrow - Amerikaan -
- Jake Atlas - Mexicaan -
- Anthony Bowens - Amerikaan -
- Nyla Rose - Amerikaanse transgender vrouw.
- Mack Beggs - Amerikaan transgender man
- Jeroen Tan (Tijgertje) - Nederlander -
- Cassandro (Saúl Armendáriz) - Mexicaan -
- Sonya Deville - Amerikaanse -
- Matt Cage - Amerikaan - geen coming out datum bekent.
- Dave Marshall - Amerikaan -
- Paige ( Saraya-Jade Bevis) - Britse -
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 30 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media