Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 820 people
86447 users - nu online: 820 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
YouTube verwijdert kanaal van 14-jarig meisje wegens extreem haatzaaien


door Redaktie in Media & entertainment , 01 september 2019


Dat meldde Buzzfeed News. Volgens de site werd het account uit de lucht gehaald nadat ze een twaalf minuten durende video had geplaatst waarin ze tekeer ging tegen de lhbti-gemeenschap.


Het was volgens YouTube haar derde waarschuwing in negentig dagen tijd, waarbij de videodienst het kanaal volgens de eigen regels moet afsluiten. In de video refereerde Soph aan de manifesten die de daders van dodelijke schietpartijen plaatsten op de website 8chan. Ze zei ‘genoemd te willen worden in de manifesten’.

Eerder maakte Soph al video's over moslims die kinderen verkrachten en zei ze te hopen op een ‘Hitler voor moslims'. De YouTuber werkte overigens met een schrijver die nog altijd anoniem is.
Even na het verwijderen van het kanaal postte de 14-jarige een foto op Twitter met een voorwerp dat leek op een geweer met het bijschrift: ‘ YouTube Headquarters, here I come’. Later zei ze een grap te maken met de foto.

Overigens had YouTube Soph al langer in het vizier. De 14-jarige kreeg al veel waarschuwingen van het bedrijf. Haar kanaal werd ook al inkomstenvrij gemaakt. Vervolgens bedreigde het meisje de CEO van YouTube met de dood, wat haar een schorsing opleverde.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

YouTube verwijdert kanaal van 14-jarig meisje wegens extreem haatzaaien

Redaktie, in Media & entertainment op 06 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media