Back to Top
Vrijdag 18 Oct
86366 users - nu online: 1146 people
86366 users - nu online: 1146 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
De Reguliersdwarsstraat is weer helemaal terug: Blend!


door Redaktie in Scene , 22 juli 2019

This article is also available in English


De Reguliersdwarsstraat was dé gay straat van Amsterdam. Op een bepaald moment nam meer en meer “hetero-horeca” de straat over, en na de door Frans Monsma gevestigde en eens legendarische Havana verdween ook de April.


Het leek er even op dat iconen als Soho en Taboo de “queer kar” alleen trokken, ondersteund door onder meer 3xNYX op de zaterdag. De opening van Taboo Kantine afgelopen jaar en de heropende, vernieuwde zaak van Artem Bodywear bleken lente-aankondigingen voor hernieuwd elan.

Met de opening van de totaal nieuwe gay bar Blend lijkt de straat nu herwonnen: de Reguliers is weer een straat om te zijn, te zien en gezien te worden.

Valy (l) en Jorge (r), foto Jeroen PloegerValy en Jorge, bekend van Amstel 54 en Club Yolo, en ook de organisatoren van het hoofdpodium van Pride op de Dam, brengen vanaf eind juli Bar Blend, in de Regulierdwarsstraat op nummer 41 (tussen Taboo Kantine en Artem). Het oude House of Rising, dat hier ooit zat, is compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht. Het is een bijzondere sfeer- en stijlvolle bar geworden, verdeeld over twee etages, met een gevarieerd aanbod van live entertainment en uiteenlopende evenementen.

Daarnaast biedt Bar Blend de gelegenheid een ruimte te creëren voor ook jouw feestje, borrel en andere evenementen; Valy en Jorge denken hierbij graag mee over de uitvoering, zodat je feest niet meer stuk kan.

Wil je meer weten over Bar Blend, bezoek dan hun website barblend.nl, maar je kunt er natuurlijk gewoon het beste even heen gaan: Reguliersdwarsstraat 41, vanaf 25 juli 2019.
 

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIEjul 2018       


jul 2017       


jul 2019       
De Reguliersdwarsstraat is weer helemaal terug: Blend!

Redaktie, in Scene op 03 januari 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN SCENEIN NUMMER 336


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media