Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 865 people
86447 users - nu online: 865 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
ME.LAND, schoenen voor de man van vandaag


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 14 juni 2019

This article is also available in English


ME.LAND is het schoenenlabel voor mannen van de Franse designer Frédéric Robert. Ervaring heeft hij opgedaan bij prestigieuze Franse modehuizen als Lanvin, Dior, Kenzo en Hermès, maar uiteindelijk was het zijn droom een eigen collectie te lanceren.

Frederic Robert
En zo ontstond ME.LAND. De schoenen worden ontworpen in Montmartre, Parijs en geproduceerd in een familiefabriek in Italië. Op een ambachtelijke manier met veel kwalitatief vakmanschap in combinatie met respect voor de eisen die de man van vandaag aan schoenen stelt. Voor mannen die vragen stellen bij allerlei bestaande regels en niet bang zijn om die te durven doorbreken.

De schoenencollectie is ongelooflijk licht qua gewicht met een opvallende en verrassende mix van kleuren en diverse materialen. De opvallende reclamecampagne laat zien dat we hier niet zomaar met een schoenencollectie te maken hebben, maar met een label dat staat voor durf en lef. De filosofie van ME.LAND luidt dan ook: “Stay Wise? Follow the rules? Why not.”

“De maatschappij is enorm veranderd en je moet op die veranderde vraag als designer inspelen,” aldus Frédéric Robert. “De scheidslijnen tussen werk en privé vervagen ook steeds meer en daarmee ook het bijbehorende kleedgedrag. "

ME.LAND speelt op die veranderde behoefte in en op de nieuwe klanten die op zoek zijn naar een comfortabel product dat gemakkelijk te onderhouden is. Met stijl die aansluit op hun hedendaagse kleding.  "ME.LAND is het resultaat van alle ervaringen die ik als designer bij diverse gerenommeerde modehuizen heb opgedaan. Daarbij opgeteld mijn reizen naar Azië en mijn huidige werkwijk Montmartre in Parijs. "

"De ME.LAND-man is op zoek naar een bepaalde stijl die anderen niet hebben. Wijze mannen die toch rebels zijn. Die mix zie je ook terug in mijn ontwerpen, waarin ik bijvoorbeeld punk-invloeden meng met ‘navy’ of met de stijl van de Engelse Teddy Boys. Zo hebben bepaalde modellen een metalen punt zoals punkschoenen die vroeger ook hadden. Op die manier geef ik daar een gekke draai aan.”
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

ME.LAND, schoenen voor de man van vandaag

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 19 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 334


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media