Back to Top
Maandag 25 mei
86437 users - nu online: 1196 people
86437 users - nu online: 1196 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Mister B presenteert nieuwe Urban collectie


door Redaktie in Mode & Lifestyle , 06 juni 2019

This article is also available in English


Mister B introduceerde zijn URBAN-merk vier jaar geleden met een assortiment sexy ondergoed, streetwear en badkleding in verschillende stijlen. Deze nieuwe collectie die nu is gepresenteerd is een “kleurencode-draai” op het oorspronkelijke URBAN-ondergoed, maar met een nieuwe en verbeterde pasvorm.

Ideaal voor in de slaapkamer of playroom, een feest of gewoon voor dagelijks gebruik. Gemaakt in Portugal van hoogwaardige netstof en met een sportieve en elastische Mister B-tailleband is dit nieuwe URBAN-assortiment verkrijgbaar in de drie hieronder beschreven stijlen en in vijf verschillende kleuren. De afzonderlijke stijlen zijn vernoemd naar de steden waarin Mister B een merkwinkel heeft.Mister B URBAN Amsterdam-onderbroek

Deze onderbroeken hebben een uitstekende pasvorm en zijn voorzien van een push-up-zakje aan de binnenkant, om je edele delen optimaal te positioneren. De achterkant is volledig gemaakt van mesh voor een uitnodigende uitstraling, maar laat nog genoeg aan de verbeelding over.

 


Mister B URBAN Antwerp-jockbrief

Deze jockbriefs hebben een sexy pasvorm en zijn uiterst comfortabel voor dagelijks gebruik, elk feest, en onder elk gewenst kledingstuk... of gewoon waar en wanneer je de jockbrief wil dragen! Naast een push-up-zakje aan de binnenkant dat je waardevolle edele delen optilt, beschikken deze jockbriefs ook over de perfecte opening aan de achterkant voor gemakkelijke toegang.

Mister B URBAN Berlin-jockstrap

Wil je je beste “ASSets” laten zien? Dan is deze jockstrap de perfecte mix tussen sleazy en sportief! Deze jockstrap met hoogkwalitatieve elastische tailleband heeft aan de binnenkant een sexy push-up-zakje voor die extra bolling aan de voorkant en is “all-access” aan de achterkant. Wat wil je nog meer? Een paar Mister B URBAN-voetbalsokken misschien?


Laat iedereen zien waarvan je houdt met het nieuwe ondergoed van Mister B URBAN. Bekijk al deze verschillende stijlen, kleurencombinaties en nog veel meer Mister B URBAN in een van onze winkels, of ga naar www.misterb.com

#Misterbisyou
 
Click voor foto slider
Tags: 1 2 3

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Mister B presenteert nieuwe Urban collectie

Redaktie, in Mode & Lifestyle op 11 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media