Back to Top
Zondag 07 juni
86442 users - nu online: 952 people
86442 users - nu online: 952 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Undertøj


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 24 april 2019

This article is also available in English


Hoewel de naam anders doet vermoeden is Undertøj opgericht in Amsterdam. En wel met als simpel uitgangspunt om mooie boxers voor mannen te maken, zonder schreeuwende logo’s en kleuren. Het motto van het merk is dan ook “less is more.”


Dat is hoe het vijf jaar geleden allemaal begon en inmiddels valt Undertøj in de categorie luxe basics. Nederlands design uit Amsterdam. Om de beste kwaliteit te leveren worden de boxers in Portugal uit de meest hoogwaardige materialen (deels handmatig) geproduceerd.

Het fijnste katoen in combinatie met elastine wat superzacht aanvoelt. Koel ademend met extra stretch voor een ultieme body-defining pasvorm. Bovendien zijn er geen ingezette labels wat het draagcomfort nog eens extra prettig maakt.

De zwemshorts daarentegen worden met de hand in Brazilië gemaakt. De speciale stof aan de binnenkant van de zwemshort zorgt ervoor dat er geen zand tussen de twee lagen stof kan komen. Gebruik wordt gemaakt van de lokale Braziliaanse know-how en fair trade bedrijven.

De Undertøj basis-collectie combineert de perfecte pasvorm met simpel design. Voor een betaalbare prijs zonder allerlei tussenpartijen die de prijs doen opvoeren. Undertøj is al een paar jaar het gedistingeerde antwoord op het gebied van ondergoed voor mannen die verlangen naar kwaliteit en luxe.

     
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

Undertøj

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 29 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media