Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 904 people
86447 users - nu online: 904 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Autobiografie Elton John komt in oktober uit


door Redaktie in Films & boeken , 16 april 2019


De in 2016 aangekondigde autobiografie over de Britse zanger Elton John komt in oktober uit. De artiest deelde op Twitter dat hij zijn levensverhaal "in zijn eigen woorden gaat vertellen".


"Mijn leven is tot dusver één grote achtbaanrit", vertelt de 71-jarige John over zijn aankomende boek. "Ik ben niet snel geneigd tot nostalgie", liet John in 2016 weten toen de biografie werd aangekondigd. "Vaak word ik ervan beschuldigd me alleen bezig te houden met mijn volgende klus of project. Maar het verrast me hoe leuk ik het vind om mijn herinneringen op papier te zetten. Nu ik zo terugkijk, realiseer ik me wat voor gek leven ik heb geleid."

In mei 2019 volgt eerst Rocketman, de biografiefilm over de zanger. De film concentreert zich vooral op de jaren waarin John nog bij zijn echte naam Reginald Kenneth Dwight werd genoemd. Hij ging naar de beroemde Royal Academy of Music, waarna hij uitgroeide tot een hitmachine.

Taron EgertonDe hoofdrol wordt gespeeld door de Britse acteur Taron Egerton. Andere grote rollen worden gespeeld door Jamie Bell en Bryce Dallas Howard en ook de Nederlandse musicalactrice Celinde Schoenmaker is te zien in Rocketman.

De film wordt gemaakt door Dexter Fletcher, de regisseur die eind 2018 de uiterst succesvolle Queen-film Bohemian Rhapsody afleverde. De producent is Matthew Vaughn, de man achter de Kingsman-successen, de sprookjesfilm Stardust en de X-Men-film First Class.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Autobiografie Elton John komt in oktober uit

Redaktie, in Films & boeken op 21 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media