Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 911 people
86447 users - nu online: 911 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
De Tea Dance is terug!


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 30 maart 2019

This article is also available in English


Amsterdam is binnenkort weer een T-dance rijker! Op 7 April kun je aan het eind van je weekend “landen” in café The Queen’s Head op de muziek van Bo Monde en Jakko B.


We vroegen Jakko B er wat meer over. Wat is een T-dance? “Ik noem het een ‘casual afternoon dance event.’ Gewoon goede muziek, gezelligheid en dansen, maar dan in de middag en vroege avond, zodat je maandag gewoon fris kan zijn en nog wat hebt aan je dag.”

Waar komt Happy Landings vandaan?
“Een vriend van mij startte het concept in Argentinië. Happy Landings begon daar als wekelijkse Tea Dance met vliegtuigthema waarbij het allemaal draaide om club classics en uplifting house en disco. Het idee van ‘landen’ aan het eind van je party-weekend sprak veel mensen aan. Happy Landings werd een drukbezocht feest.”

Wat bedoel je met vliegtuigthema?
“Tijdens het feest roept de ‘piloot’ belangrijke informatie om, geeft de drag stewardess natte doekjes en snacks aan de ‘passagiers,’ en is er zelfs een flight-safety demonstratie. Die knipoog naar de vliegwereld maakt het feest wat gekker en anders dan andere feesten.”

Wie kunnen we tijdens de vlucht verwachten als “crew”?
“Ik ben tijdens het feest de ‘co-piloot’ van captain Bo Monde (Miss Gay Holland 2017). Bo heeft een enorme collectie dance classics en club house, en draait internationaal de sterren van de hemel op diverse prides en grote HLBT-evenementen. Ook hebben we purser Janey Jacké bereid gevonden om met ons mee te vliegen. Zij zal de flight-safety waarborgen en de vlucht zo aangenaam mogelijk maken voor iedereen.”

Have a good flight!

Happy Landings @  Café The Queen’s Head,
Zeedijk 20, Amsterdam, 7 April 2019 van 18-01u
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

De Tea Dance is terug!

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 04 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media