Back to Top
Maandag 27 Jan
86407 users - nu online: 1771 people
86407 users - nu online: 1771 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 26 maart 2019
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...

Jussie Smollett'Empire-acteur Jussie Smollett slachtoffer van antihomogeweld'

Jussie Smollett is naar verluidt slachtoffer geworden van antihomogeweld. De Empire-acteur werd door twee mannen in elkaar geslagen. Bekenden van de 35-jarige Smollett vertellen aan TMZ dat de acteur laat aankwam in Chicago en 's nachts nog een broodje ging halen.

Toen hij de broodjeszaak verliet, werd hij door iemand nageroepen. Die vroeg of de acteur niet "die homo uit Empire" was. Ook maakten ze racistische opmerkingen. Vervolgens werd hij door twee mannen met skibrillen aangevallen. Ze zouden onder meer een touw om zijn nek hebben gedaan en bleekmiddel over hem heen hebben gegoten. Toen ze wegliepen, riepen ze nog: "Dit is MAGA-land." Dit is een verwijzing naar Donald Trumps campagneleus: "Make America great again."  Smollett brak door toedoen van de mannen een rib en moest worden behandeld in het ziekenhuis.

Dreigbrief gestuurd naar Fox Studios in Chicago

Empire is een muzikale dramaserie van Fox, die sinds begin 2015 loopt. Daarin speelt Smollett de rol van een singer-songwriter. Fox laat in een reactie weten "diep bedroefd en kwaad" te zijn. "We sturen Jussie, die sterk en veerkrachtig is, veel liefde. We zullen samenwerken met de politie om de daders voor het gerecht te brengen." De website ThatGrapeJuice.net meldde dat Fox Studios onlangs een aan Smollett gerichte dreigbrief heeft ontvangen. "Je zult sterven", was een van de zinnen uit die brief.


Regisseur Bryan Singer noemt journalist 'geobsedeerd' vanwege exposé

regisseur Bryan Singer
Bryan Singer heeft een van de journalisten die een artikel hebben geschreven waarin de regisseur van seksueel misbruik wordt beschuldigd "geobsedeerd" genoemd. Volgens de regisseur is de schrijver homofoob en met niets anders bezig dan hem bekritiseren.

"De laatste keer dat ik iets moest zeggen over dit onderwerp stond het tijdschrift Esquire op het punt een artikel te publiceren, geschreven door een homofobe journalist met een bizarre obsessie voor mij die stamt uit 1997", aldus Singer in een verklaring. The Atlantic publiceerde olangs een artikel over de X-Men-regisseur waarin vier nieuwe mannen beweerden door Singer te zijn misbruikt. In sommige van die gevallen zouden de mannen in kwestie minderjarig zijn geweest. Volgens Singer koos Esquire er na onderzoek voor het artikel niet te plaatsen, omdat de bronnen niet betrouwbaar genoeg werden geacht. "Dat heeft deze schrijver echter niet tegengehouden om het verhaal aan The Atlantic te verkopen. Het is sneu dat dit blad tot zo'n laag niveau is gedaald."


Fans Madonna twijfelen: heeft de Queen op Pop (60) bilimplantaten?

Madonna met haar zoon oudjaar, Manhattan NYFans van Madonna buitelen sinds gisteren over elkaar heen met de wildste speculaties over haar achterwerk. De 60-jarige Queen of Pop gaf oudejaarsavond een verrassingsoptreden in een gaybar in Manhattan. En in filmpjes die van het miniconcert werden gemaakt, is de hitzangeres te zien met een wel heel prominente bilpartij. Meest gestelde vraag op sociale media: heeft de ster aan de achterkant implantaten laten aanbrengen?

Op Twitter wordt de ‘splinternieuwe’ derrière van Madonna ‘absurd en extreem onnatuurlijk’ genoemd. ,,Madonna heeft haar achterste laten bewerken en nou ben ik opeens bang voor haar ", constateert iemand. En: ,,Dit had ze op haar leeftijd nooit moeten doen.” Of: ,,Zó jammer Madonna! Lelijk.” Iemand anders vraagt zich af of Madonna misschien naar dezelfde plastisch chirurg is geweest als de Amerikaanse rapper Nicki Minaj die door het leven gaat met kunstmatige rondingen. Minaj heeft dat zelf inmiddels toegegeven.

De showbizzblogger Perez Hilton stond op haar website stil bij Madonna's achterwerk. Dat bericht werd vervolgens door ettelijke media opgepikt, waarna de al dan niet natuurlijke kont  - het zou ook een vulling in haar broek kunnen zijn - zelfs korte tijd viraal ging. Madonna zelf heeft nog niet op alle ophef gereageerd. Wel plaatste ze op Instagram een kort filmpje van het optreden in de Stonewall Inn.


Screen Actors Guild Awards

Rami Malek in Bohemian Rhapsody
De SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) zijn weer uitgereikt. De SAG Awards zijn Film- en televisieprijzen die sinds 1995 jaarlijks uitgereikt worden door leden van de Screen Actors Guild (vakbond van de film).

De Holebi gerelateerde winnaars van dit jaar, die bovendien allemaal na het eerder winnen van een Golden Globe, meer kans maken op het winnen van de inmidels uitgereikte Oscar zijn:

Acteur Rami Malek (Bohemian Rhapsody) beste acteur voor zijn rol in de film Bohemian Rhapsody over het leven van Queen frontman Freddie Mercury Acteur Viggo Mortensen (Green Book) won de award van uitstekende performance door een mannelijke acteur in een leidinggevende rol. De film Green Book gaat over de vriendschap tussen een zwarte homoseksuele klassieke muzikant en zijn Italiaans-Amerikaanse chauffeur/lijfwacht Darren CrissActeur Darren Criss (The Assassination of Gianni Versace, American Crime Story), won de award van uitstekende uitvoering door een mannelijke acteur in een televisieserie. De film gaat over de moord op de openlijke homo modeontwerper Gianni Versace in 1997. Actrice Sandra Oh viel in de prijzen voor haar rol in de film Killing Eve. Ze won de award van beste actrice in een dramserie. De film wordt ook vernoemd als zijnde passende in een lijstje van holebi gerelateerde films vanwege een queer gender fluid personage en de aantrekkingskracht tussen twee vrouwelijke personages.Invloedrijkste holebi & transgender organisatie weert Bohemian Rhapsody uit award nominaties

De film Bohemian Rhapsody over het leven van Queen front zanger wijlen Freddie Mercury (1946 - 1991), kwam al eerder zowel negatief als positief in het nieuws. Nu blijkt dat de film géén nominatie krijgt van één van de grootste holebi & transgender organisaties. GLAAD, de Amerikaanse organisatie die zich inzet voor het stimuleren en bewaken van oprechte representatie van homo's lesbiennes biseksuelen en transgenders in de media als een manier om homofobie en discriminatie op grond van seksuele geaardheid en genderidentiteit te bestrijden, en jaarlijks film- en televisieprijzen uitreikt, heeft laten weten dat de film geen nominatie krijgt vanwege de aantijgingen tegen regisseur Bryan Singer.

De regisseur wordt beschuldig van ongepast seksueel gedrag en seksueel misbruik van enkele mannen. Zelf ontkent hij alles en stelt hij dat het gaat om een persoonlijke lastercampagne door een homofobe journalist.

"Singer gebruikt homofobie om de aandacht af te leiden van de beschuldigingen," zei GLAAD in een statement, "maar slachtoffers van seksueel misbruik moeten op de eerste plaats komen." Ook de Time’s Up-beweging eist dat de aantijgingen ernstig worden genomen en onderzocht worden.


GLAAD NOMINATIES 2019

Boy Erased

Beste Film – Brede Release:
Blockers
Crazy Rich Asians
Deadpool 2
The Girl in the Spider’s Web en
Love, Simon

Beste Film – Beperkte Release:
1985
Boy Erased
Can You Ever Forgive Me?
Disobedience
The Favourite
Hearts Beat Loud
A Kid Like Jake
The Miseducation of Cameron Post
Saturday Church en
We the Animals.

Beste Documentaire
Believer
Call Her Ganda
My House
Quiet Heroes en When the Beat Drops.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIE

Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 331


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media