Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1044 people
86447 users - nu online: 1044 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Van de winter naar de lente bij A.S.V.Gay


door ASV Gay in Columns & Opinie , 24 maart 2019

This article is also available in English


Januari, de maand van goede voornemens en reflectie. Laten we beginnen: minder drinken, minder katers, minder geld uitgeven. Nog geen twee dagen in het nieuwe jaar waren al deze voornemens alweer in de ijskast gezet, volgend jaar weer een kans.


Maar welke voornemens zijn dan nog wel blijven hangen? Meer feesten, meer escalatie, meer leuke mensen ontmoeten! Tot nu toe lijkt het erop dat deze voornemens stand gaan houden tot het einde van dit jaar: YES.

2019 was nog geen week begonnen en wij zaten alweer in de bus naar het wonderschone Keulen. Daar hebben we, dankzij onze reiscommissie, vele stappen gezet, kiosken compleet van hun biervoorraad ontdaan, de Schaafenstraße onveilig gemaakt met een kroegentocht, bijna-dood ervaringen opgedaan in een lift, om vervolgens met kloppende hoofdpijn en kleine oogjes de bus weer in te klauteren, terug naar Amsterdam.

Als bestuur van de mooiste vereniging van de wereld moet je natuurlijk ook af en toe bij je zusjes* langsgaan! Zo was A.S.V.Gay te gast op het gala van Exaltio in Enschede. Vele glazen werden geheven en de dansvloer heeft flink wat stappen moeten verduren. Dit alles natuurlijk in een piekfijne smoking!


In februari is ons plan voor een boot tijdens de Canal Parade de deur uit gegaan, en op het moment van publicatie weten wij of we groen licht krijgen om mee te mogen varen met een fantastische boot komende zomer! Wij zijn er hoe dan ook bij, langs de kant of op het water, maar vanuit een boot is het zicht natuurlijk nog veel fijner. [er is groen licht, red.]

In februari stond ons nog veel meer moois te wachten: naast een zusjesborrel in Enschede, een Algemene Ledenvergadering (ALV) en natuurlijk een Valentijnsborrel, waar iedereen zijn stiekeme (of minder stiekeme) geliefde een roos met een lief berichtje kon schenken, vierde A.S.V.Gay ook haar negende verjaardag. Sinds 2010, het jaar van oprichting, wordt de “dies” van de vereniging, op 23 februari, ieder jaar gevierd met een gala. Dit jaar had de feestcommissie daar ook een stijldanscursus bij, waar iedereen de pasjes vast kon oefenen!

Daarnaast begon in februari ook onze nieuwe introductieperiode. Op 13, 20 en 27 februari en op 6 maart hadden dan wel hebben wij weer open borrels. Op deze borrels krijgt iedereen de korting die normaal alleen voor leden geldt, waarmee bier, fris en wijn slechts 1,50 kosten. Mensen die lid worden tijdens deze periode, kunnen meteen meedoen aan de Kweekweek (de introductieperiode waarbij je nieuwe en oude leden leert kennen) en het Ontrozingsweekend, waarbij we met nieuwe en oude leden een weekend lang weggaan.

Dus, ben je nu student (of bijna, of net niet meer) en lijkt het je leuk om lid te worden van de allerleukste en gayste studentenvereniging van Amsterdam? Kom dan langs op een open borrel! Ook als je de introductieperiode net hebt gemist, staat het je natuurlijk altijd vrij om langs te komen: we borrelen iedere woensdag vanaf 21.00 uur tot in de late uurtjes bij Amstel54! Daarnaast werken we met een systeem van “borrelbuddy’s,” die jou meenemen naar de eerste borrel als je liever niet alleen gaat! Mail daarvoor naar vertrouwenspersoon@asvgay.nl!

Ik heb in ieder geval zin in de tweede helft van het jaar!

* Zusjes zijn HLBTQ+-studentenverenigingen die zich in andere steden bevinden; met A.S.V.Gay erbij zijn het er op dit moment zes in Nederland.


Niek Rood is Commissaris Extern in het bestuur van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Van de winter naar de lente bij A.S.V.Gay

ASV Gay, in Columns & Opinie op 29 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media