Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 819 people
86447 users - nu online: 819 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: Er is geen tijd voor verveling!


door ASV Gay in Columns & Opinie , 17 februari 2019

This article is also available in English


Op het moment van schrijven zijn de laatste dagen van 2018 afgeteld, en kunnen we tegelijkertijd vooruit gaan kijken naar een nieuw jaar vol prachtige evenementen en activiteiten! Het negende bestuur van A.S.V.Gay zit nu drie maanden op haar post, en wat hebben we al veel mooie dingen meegemaakt.


Van het bezoeken van de constitutieborrels van bevriende verenigingen tot onze eigen constitutieborrel, van een geslaagd feest in samenwerking met de Exit tot themaborrels en uiteraard de introductieperiode in september en oktober – allemaal hoogtepunten uit de eerste paar maanden bestuur-zijn!

Nadat iedereen in de kerstvakantie even heeft kunnen bijkomen van dit alles, stonden er in januari gelukkig weer een heleboel mooie activiteiten op het programma, te beginnen met het eerste reisje van dit jaar. De reiscommissie had zich flink uitgesloofd en een superleuk programma voor ons in elkaar gezet, alles in het thema Dora the Explorer: The Gays go Exploring.

We keken er enorm naar uit om met een groep van vijfenveertig de stad Keulen onveilig te gaan maken! Gelukkig hoefden we ons na dit avontuur niet lang te vervelen, want twee dagen na thuiskomst stond het volgende evenement alweer op de kalender: schaatsen! Onder de bezielende leiding van onze eigen schaatsexpert gingen we de goede voornemens (meer sporten!) direct in de praktijk brengen, uiteraard onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein (laten we het immers ook niet te gek maken met die goede voornemens).

Dat laatste motto is (helaas?) op meer activiteiten van toepassing. Op 18 januari konden we die goede voornemens namelijk ook weer even in de ijskast zetten, want toen vond het kick-off feest van de allereerste A.S.V.Gay-feestserie plaats in Club SoHo! Het feest was voor iedereen toegankelijk, dus mensen hoefden niet te aarzelen om langs te komen en te genieten van een avond vol muziek, drankjes en gezelligheid! Daarnaast vond er ook in januari weer een themaborrel plaats en voerden we onder het genot van een kop thee een goed gesprek over het thema “daten,” georganiseerd door onze vertrouwenspersonen.

Al met al bleek januari wederom een prachtige maand voor onze vereniging! Het is “pas” drie maanden geleden dat ik samen met mijn lieve bestuursgenoten werd ingeslagen, maar eigenlijk gaat de tijd ook vreselijk snel voorbij. Het is fijn om af en toe even stil te staan bij alles wat er al is gebeurd, en wat er nog staat te gebeuren. Tijdens deze “bestuursmomentjes” ontstaat er altijd nog even wat extra besef over hoe ontzettend gaaf het is om een bestuursjaar te mogen doen, en al helemaal bij de mooiste vereniging van Amsterdam. Ik kijk er ontzettend naar uit om met mijn vijf bestuursgenoten nog negen drukke, vrolijke, soms ongetwijfeld moeilijke, maar ook mooie maanden te beleven!


Boukje Meester is Commissaris Intern in het bestuur van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: Er is geen tijd voor verveling!

ASV Gay, in Columns & Opinie op 23 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media