Back to Top
Zondag 07 juni
86442 users - nu online: 953 people
86442 users - nu online: 953 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Happy Mondays, Getto nu zeven dagen per week open


door Pip Fuchs in Scene , 09 december 2018

This article is also available in English


Je bent een toerist die in de regen ronddwaalt op zoek naar die ongrijpbare sprankeling op maandagavond. Je hebt in het weekend gescoord en wilt deze toevloed voortzetten. Of je houdt gewoon van cocktails - ongeacht welke dag het is. Nou, je hebt geluk.


Getto heeft besloten om op maandag ook open te gaan, en wel met een totaal nieuw concept - Happy Mondays. Je kunt nippen aan een “Geile Maxima,” een “Vliegende Hollander” of de eigen signatuur-cocktail, de “Getto Blaster” - zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de rekening. Vanaf de eerste shake (16.00 uur) tot de laatste druppel (23.00 uur) zijn alle cocktails tegen “happy” prijzen. Ook kun je hapjes delen met je heerlijke nieuwe minnaar. Of bijpraten met vrienden tijdens het diner. De keuken verzorgt van 17.00 tot 21.30 uur heerlijke hartige gerechten. Er is écht geen beter toevluchtsoord te vinden in deze rustigste nacht van de stad.

Ook in de rest van de week kun je je opwarmen in Getto’s gezellige Winter Wonderland.

Woensdag is Burger Queen’s Night en zijn hamburgers - met een vleugje “homo-frietjes” - in prijs verlaagd. Ze zijn als eerbetoon allemaal vernoemd naar een van de hardwerkende Amsterdamse dragqueens. De laatste travo-ster die een hamburger naar haar vernoemd kreeg? Pukkie Snuggles, winnaar van de Amsterdam Drag Olympics 2018. Vegetariër? Doe je tegoed aan Coco Coquette.
foto Rene Zuiderveld

De seizoensgebonden Getto Glam Variety Show komt terug op donderdag. Deze legendarische avond met live zang, interpretatieve dans en servetje gooien (hint: Love is in the Air) wordt afwisselend gepresenteerd door de “Grande Dame of Drag” Victoria False en de onnavolgbare en alomtegenwoordige Erin Amazia Tasmania.

Maaike en NinaEen speciale vermelding verdient ook Getto meets Sappho, maandelijks op zondag. Het ondeugende barkeeper-duo Maaike en Nina geeft een vervolg aan de sfeer van de ter ziele gegane Sappho-bar en zorgen voor een onbekommerde avond waarop de HLBT+-gemeenschap kan “mengen en matchen.”

Niet onbelangrijk willen we als laatste vermelden dat je Elvis elke dag van de week kunt komen bezoeken. De beroemde, sneeuwwitte kat, die gedurende bijna twee decennia getuige is geweest van de ontwikkelingen op Warmoesstraat 52, is bijna net zo oud als de Getto zelf: tweeëntwintig en een half jaar!


  Getto, Warmoesstraat 51, Amsterdam
www.getto.nl

(...ons kwam helaas ter ore dat Elvis, Getto’s Muizenvanger, op 8 november op 19 jarige leeftijd is overleden)
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN PIP FUCHSMEEST GELEZEN VAN PIP FUCHS

Happy Mondays, Getto nu zeven dagen per week open

Pip Fuchs, in Scene op 13 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media