Back to Top
Zondag 21 Apr
86293 users - nu online: 1110 people
86293 users - nu online: 1110 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Hartje Reguliersdwarsstraat... nu te koop


door Redaktie in Algemeen , 29 november 2018

This article is also available in English


Carl en Ronnie ontmoetten elkaar in 2003 door wederzijdse vrienden, die een blind date voor hen op touw hadden gezet. In 2009 verhuisden ze naar het hart van Amsterdam en kort daarna kochten ze een prachtig appartement precies in het midden van de Reguliersdwarsstraat.


Hun gedeelde passie voor interieurontwerpen bleek goed van pas te komen. Er is een hoop verbouwd en opgeknapt, zo is er een speciaal ontworpen keuken met alle moderne apparatuur inclusief een wijnkoeler geplaatst, een woon- en eetkamer van 55 m2 met op maat gemaakte meubels, en is de badkamer omgetoverd tot een Spa, inclusief een tweepersoons bad en regendouche. Het appartement heeft verder twee ruime tweepersoons slaapkamers met op maat vervaardigde bergruimte.

Eén van de best bewaarde geheimen van het appartement is het terras van vijfentwintig vierkante meter aan de achterkant, dat uitkijkt over de siertuinen van de Herengracht.

Aanvankelijk elkaar belovend dat dit het laatste renovatieproject zou zijn, kregen ze snel jeukende handen om er nog één te doen. Ze kijken momenteel naar onroerend goed in het Oosten als hun “laatste” renovatieproject.

Mede met dank aan het moderne ontwerp en de ligging van het appartement is er onlangs een tv-reportage gemaakt voor de bekroonde Amerikaanse televisieserie House Hunters International.Interesse of benieuwd?
Kijk dan hier op de website van de makelaar voor meer informatie. 


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIE

Hartje Reguliersdwarsstraat... nu te koop

Redaktie, in Algemeen op 05 december 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 332, april 2019


Meer uit Algemeen
Meer uit nummer 328
Meer van Redaktie

Sauna NieuweZijds


Gay Sauna Amsterdam

meer info |visit


Artem Bodywear


Underwear, Swimwear, gymwear from the top brands.

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media