Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 925 people
86447 users - nu online: 925 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Vier mannen hebben seks met mooie vrouw tot de blinddoek afgaat


door Redaktie in Algemeen , 14 november 2018

This article is also available in English


Een homoseksuele man heeft vier heteroseksuele mannen in bed gelokt, door zich op Tinder voor te doen als mooie vrouw. Pas toen een van de vier mannen zijn blinddoek afdeed, werd duidelijk dat ze er in waren geluisd. De zaak wordt nu behandeld door de rechtbank in de Britse stad Kingston.


Duerte Xavier, de homoseksuele man in kwestie, vertelde zijn slachtoffers via de website dat hij een ontmoeting in een park of in zijn appartement wel zag zitten. Op een voorwaarde: dat de mannen de hele ontmoeting geblinddoekt zouden zijn. „Wees mijn gehoorzame speelgoed”, luidde het bericht van de man die zich voordeed als Anne. Zo meldt The Independent.

Het bedrog van Duerte kwam pas aan het licht toen een 33-jarige man zijn blinddoek aftrok tijdens de orale seks. „Ik zag plotseling een man met een baard”, vertelde hij in de rechtbank. Hij voelde zich zwaar bedrogen en heeft Duerte meerdere malen in zijn gezicht geslagen. Ondanks het feit dat de man er direct vandoor ging, bleef Duerte smeken om een tweede ontmoeting, waarna de man naar de politie stapte.

In de rechtszaal bleek dat Duerte al eens drie andere mannen op dezelfde manier in bed had gekregen. Ook zij geloofden naar eigen zeggen dat ze seks hadden gehad met een vrouw.

De advocaat van Duerte zegt dat de slachtoffers wel degelijk wisten dat zij seks hadden met een man. Zij noemt het een ’rollenspel’.


 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Vier mannen hebben seks met mooie vrouw tot de blinddoek afgaat

Redaktie, in Algemeen op 18 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media