Back to Top
Vrijdag 17 Jan
86402 users - nu online: 1280 people
86402 users - nu online: 1280 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 04 november 2018
lengte: 4 minuten


Ja ja Oktober is alweer voorbij en de eerste bladeren zijn alweer gevallen en ja ja geloof het of niet de eerste peppernoten zijn alweer gezien bij de grootgrutter maar even niet aan denken en de tijd nemen om weer eens te verwijlen bij al de ellende die onze bekende Nederlanders en buitenlanders weer te verstouwen krijgen.Sekspoppenzaak Patricia Paay en Johan Vlemmix uitgesteld


Nu Patricia Paay op zoek moet naar een andere advocaat omdat Johan Langelaar zich heeft teruggetrokken als haar raadsman, is de rechtszaak tussen de presentatrice en Johan Vlemmix uitgesteld. Paay heeft tot 12 september om een nieuwe advocaat te vinden. Hierdoor kan het "nog enkele maanden" duren voordat Paay en Vlemmix elkaar in de rechtbank treffen.

Langelaar, die Paay onlangs nog bijstond in de gewonnen plassekszaak tegen GeenStijl en twitteraar Eendenvanger, doet geen uitspraken over de reden van de breuk en benadrukte in gesprek met De Telegraaf dat hij zich niet heeft teruggetrokken vanwege een gebrek aan vertrouwen in de zaak.

Paay eist een schadevergoeding van 30.000 euro van de Eindhovense ondernemer die een levensgrote sekspop van haar op de markt wilde brengen. Vlemmix en de voormalig zangeres mogen in de rechtbank allebei hun verhaal doen en argumenten uitwisselen.

Vlemmix wil dat zaak tegen Paay alsnog doorgaat


Volgens de 69-jarige Paay is haar carrière in het slop geraakt door de geruchtmakende verspreiding van een plasseksvideo en heeft Vlemmix dat misbruikt om zijn handel te beginnen. Volgens Vlemmix is daar geen sprake van. De Brabander liet eerder al weten bereid te zijn tot het maken van excuses, maar hij weigert te betalen of te schikken.

De ondernemer is op zijn zachtst gezegd niet blij met de gang van zaken. "Ik had alles geregeld voor dinsdag, dit accepteer ik niet. Ik ben het hier niet mee eens", zegt Vlemmix. "Zij daagt mij en als zij haar zaken niet op orde heeft, dan is dat haar probleem."

Vlemmix wil de zaak het liefst zo snel mogelijk afronden. "Ik word hier niet vrolijk van. Dit is al een zaak die nergens over gaat en dan ga je hem ook nog vertragen. Zij doet zo moeilijk."


Hans Klok wil homoseksualiteit in Las Vegas niet uitdragen


Hans Klok vertrekt binnenkort naar Las Vegas om zijn carrière voort te zetten, maar de 49-jarige illusionist zal in de Verenigde Staten niet van de daken schreeuwen dat hij op mannen valt.

"Ik zal er niet meer om gaan liegen, nee. Ik ben toch elf jaar verder, sta sterker in mijn schoenen. Maar ik ga het ook niet uitdragen. Je zag het aan popzanger Ricky Martin. Zijn carrière is zo goed als voorbij sinds hij voor zijn homoseksualiteit uitkomt", zegt Klok in een interview in AD.

In 2007 was Klok ook te zien in Las Vegas. Destijds werkte hij samen met actrice Pamela Anderson, die Klok assisteerde. Al snel ontstond toen in de Amerikaanse media het gerucht dat Klok en Anderson een relatie hadden. Om publicitaire redenen ondernam Klok geen actie om de geruchten tegen te spreken.

"Ik ging daarin mee, ja. Voor de publiciteit. Er waren miljoenen met die show gemoeid. Joop van den Ende had flink geïnvesteerd. Het moest wel goed gaan, hè.''


En hier zaten we op te wachten!   Ellen komt met genderneutrale kledinglijn


Onlangs stelde Ellen DeGeneres, opnieuw een kledinglijn voor. Dit keer gaat het om een jeanslijn met uitsluitend genderneutrale kledingstukken. De nieuwe lijn heet: EV1.

De nieuwe lijn zal vanaf Oktober enkel verkrijgbaar zijn bij de Walmart. Volgens DeGeneres is haar kleding bedoeld voor iedereen, zowel vrouwen als mannen, en is alles gebaseerd op wat ze zelf graag draagt tijdens haar talkshow. Gaande van sportieve gympen tot shirtjes met quotes. Omdat Ellen er op staat dat al haar spullen betaalbaar zijn, kosten al haar items niet meer dan 30 dollar.

Ellen werkte al eerder mee aan kledinglijnen, maar EV1 is haar eerste genderneutrale lijn. In 2015 lanceerde ze al haar kledinglijn E.D waaraan ook een huishoud merk artikelen lijn gekoppeld is. In dat zelfde jaar werkte ze samen met de makers van kinderkleding GAP Kids. En nog in 2015 kwam ze ook nog met dansschoenen en sneakers. Haar nieuwe lijn EV1 zal haar vermogen, dat momenteel geschat wordt op 450 miljoen dollar flink doen stijgen. Maar Ellen zou Ellen niet zijn, mocht ze niet met de regelmaat van de klok vele dollars wegschenken aan goede doelen.


Eerste lesbische kus in langst lopende populaire soap

Onlangs was er in één van Zuid-Afrika's langst lopende soaps een lesbische kus te zien. Het was daarbij ook de eerste lesbische televisiekus. 7de Laan, dat al 4.000 afleveringen achter de rug heeft, toonde personage Amanda die momenteel in de cel zit die personage Jasmine kuste.

En pas vorig jaar toonde dezelfde soap voor het eerst een homokus, eveneens de allereerste homokus op de Zuid-Afrikaanse Tv. En nog voor die eerste homo en lesbische kussen introduceerde de soap een transgender personage.

De soap is erg populair, ook omdat de personages enkel Afrikaans spreken en de soap Engelse ondertitels heeft. Het feit dat men homo en lesbische kussen toonde, en bovendien ook een transgender personage draagt enorm bij tot meer aanvaarding van holebi's & transgenders in Zuid-Afrika.

Want het is niet omdat er tal van gelijke rechten wetten in het land zijn, dat er geen homofobie is. Het land heeft net zoals veel andere landen, regelmatig te maken met homofobe aanvallen en lesbische vrouwen worden vaak slachtoffer van verkrachting.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 08 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 326
okt 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 9 min.
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media