Back to Top
Dinsdag 02 juni
86440 users - nu online: 1040 people
86440 users - nu online: 1040 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Mister B is looking for you!


door Redaktie in Scene , 23 oktober 2018

This article is also available in English


Mister B is onlangs verhuisd naar Prinsengracht 192, een prachtige locatie vlakbij het Homomonument. De nieuwe vlaggenschipwinkel van Mister B heeft, naast het bekende assortiment, een moderne look & feel gekregen. En er is nu ook plaats voor een shop-assistent, misschien iets voor jou?


De winkel staat onder leiding van André Donker, Store Manager. Samen met zijn team, bestaande uit drie andere collega’s, staat hij dagelijks de bezoekers tot dienst. André was al jaren een actief lid van de Amsterdamse leer-scene voordat hij bij Mister B kwam werken.

“Onze winkel is een fetish store en mensen komen hier om hun fantasieën te kunnen invullen,” zegt André. “Als verkoper weet je hoe je aan deze fantasieën de juiste invulling kunt geven en adviseer je in het juiste aankoopproduct.” Bij de vraag of de collega’s dan allemaal “into leather” zijn, lacht André en zegt: “Welnee, maar je moet wel je weg kennen in het wereldje en je kunnen inleven in de klant.”

Altijd al willen werken voor het toonaangevende merk Mister B, bekend om zijn baanbrekende, cutting edge producten van hoge kwaliteit? Kun jij klantfocus, professionaliteit, productkennis én humor samenbrengen in een “closing deal” mét een grote glimlach? Ben jij nieuwsgierig, heb je lef en zet je net dat stapje extra? Dan is dit jouw kans om teamlid te worden van de fantastische Mister B family!

 Heb je interesse en wil je solliciteren? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief met foto naar: hrm@misterb.com
Meer info kun je vinden op www.misterb.com/jobs
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Mister B is looking for you!

Redaktie, in Scene op 27 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media