Back to Top
Woensdag 17 Oct
86205 users - nu online: 1372 people
86205 users - nu online: 1372 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Iconische Amsterdamse winkel Mister B verandert van locatie


door Redaktie in Uitgaan , 10 augustus 2018

This article is also available in English


Na bijna vijfentwintig jaar een belangrijk onderdeel te zijn geweest van de leergeschiedenis in de Warmoesstraat, is het tijd voor wat anders. De Mister B flagshipstore verhuist naar een nieuwe locatie: Prinsengracht 192, vlak bij het Homomonument en de Westerkerk.


De Warmoesstraat is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd, met name door het massatoerisme. Ook voldoet het gebouw waar Mister B gevestigd is niet langer. Deze combinatie van factoren brengt Mister B ertoe deze nieuwe stap te zetten. Daardoor krijgt het merk bovendien een prachtige gelegenheid zichzelf opnieuw uit te vinden.

“Onze winkel werd een attractie voor toeristen, vaak omwille van de verkeerde redenen. Onze klanten voelden zich niet altijd op hun gemak bij de hordes toeristen die binnenkwamen, vaak lachend om wat ze zagen. Het is tijd voor ons om te verhuizen naar een locatie die ons in staat stelt om ons uitsluitend op onze klanten te richten, en niet op de mensen die binnenstappen voor hun Instagram selfies,” aldus eigenaar Nelson Sousa da Cunha.

Het is in de Warmoesstraat geweest dat Mister B zijn merk heeft kunnen ontwikkelen tot het begrip dat het heden ten dage in de wereldwijde homo- en fetisj-scene is. Inmiddels heeft Mister B merkwinkels in Amsterdam, Berlijn en Antwerpen en concept stores in Kopenhagen en Frankfurt.

In vijfentwintig jaar is een lange weg afgelegd en Mister B is vastbesloten om nog minstens vijfentwintig jaar door te gaan. De inspirerende nieuwe locatie ligt aan de wereldberoemde Prinsengracht, net om de hoek van het Homomonument, een speciale plek voor de homogemeenschap in Amsterdam en daarbuiten.

Op 1 september opent de nieuwe flagshipstore van Mister B zijn deuren aan de Prinsengracht 192, wil je nog een keer op de oude locatie terecht, dat kan nog tot 26 augustus. Iedereen is uitgenodigd een kijkje te komen nemen op de nieuwe plek. "The legacy continues..."


 Meer informatie vind je op www.misterb.com/amsterdam.
  

Rubrieken:

Amstelveen wordt een regenboog-gemeente


Icarus Rickarus wil naar de Uitdekastmarkt


Help Mee! Materiële herinneringen aan de homo-horeca gezocht


Verkiezing Mister Leather Netherlands 2019


Zorgen om tientallen onbehandelde hiv-patiënten onder internationale studenten

    toon meer

In het nieuwste nummer, Gay News 326, oktober 2018


Meer uit Uitgaan
Meer uit nummer 324
Meer van Redaktie

Amistad


Unique and popular gay friendly Hotel & B&B

meer info |visit


Mister B Antwerp


Mister B's second Franchise store

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media