Back to Top
Woensdag 17 Oct
86205 users - nu online: 1372 people
86205 users - nu online: 1372 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
SeniorPride Concert 2018: Bezin(g) je held!


door Oebele Kooistra in Evenementen & Agenda , 30 juli 2018

This article is also available in English


Heeft u een held? Het hoeft geen hele grote of bekende held te zijn. Maar iemand die voor u van belang is of was? Kom dan naar het SeniorPride Concert 2018 op donderdag 2 augustus ’s avonds op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Dit jaarlijkse festival voor senior HLBT’ers, buurtgenoten en belangstellenden presenteert “Het Concert des Levens” ter ere van een strijdbare generatie.


Op dit oude plein midden in het levendige stadscentrum van Amsterdam zullen onze helden worden toegezongen. En u kunt meezingen!

In het voorprogramma zullen de dramatische sopraan Francis van Broekhuizen, de Vlaamse grande dame Evi de Jean en haar speciaal samengestelde band, Victoria False en Ashley Knight uit de rosse buurt, onze Mokumse Coby van Dam en drag queen Dora Royale gaan optreden. Met speciaal geselecteerde liederen, strijdbaar, fier, vol passie, soms ook ingetogen, maar allemaal ter ere van onze helden.

Na de pauze geeft Sjors van der Panne met zijn band een bijzonder concert. Van der Panne is bekend van de belangrijkste talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice of Holland. Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij eerst de juryleden en vervolgens heel televisiekijkend Nederland.

Hij tourt momenteel door het land met de Lennaert Nijgh Tour Tip van de Sluier. Hij zal speciaal voor de SeniorPride optreden en daarnaast exclusief twee duetten zingen met het boegbeeld voor de vrije vrouwen en de homowereld: Astrid Nijgh.

De avond wordt afgesloten met de sprankelende swingende meidengroep BB Bootleg en huis-DJ Ronnie Retro. Het geheel wordt wederom omlijst door Raoulala’s Dancers. Mario Magic is de gastheer van de avond.

Bekende bartenders uit de Amsterdamse gayscene verwelkomen u met een welkomstdrankje vanaf 18.00 uur. De opbrengsten van de bar gaan naar het fonds Stichting GreyPride en vloeien direct terug naar evenementen voor senior HLBT’ers. De bars worden verzorgd door Café The Queen’s Head. Het sprookjesachtige en historische Restaurant-Café In de Waag verkoopt deze avond de beroemde Waagburgers.

Het SeniorPride concert vindt plaats op donderdag 2 augustus van 18.00 tot 23.00 uur op de Nieuwmarkt in Amsterdam in samenwerking met Restaurant-Café In de Waag.

Het SeniorPride Concert 2018 wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam, Stichting Gay Pride Amsterdam, Pride Business Club, diverse sponsoren en vrijwilligers.

Laten we met trots en passie onze helden bezingen!


 Senior Pride, 2 augustus 2018, 18-23u Nieuwmarkt Amsterdam
www.seniorpride.amsterdam

  

Rubrieken:

Amstelveen wordt een regenboog-gemeente


Icarus Rickarus wil naar de Uitdekastmarkt


Help Mee! Materiële herinneringen aan de homo-horeca gezocht


Verkiezing Mister Leather Netherlands 2019


Zorgen om tientallen onbehandelde hiv-patiënten onder internationale studenten

    toon meer

In het nieuwste nummer, Gay News 326, oktober 2018


Meer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 324
Meer van Oebele Kooistra

Getto


Food and Drinks

meer info |visit


The Queens Head


cosy and busy gay bar

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media