Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1026 people
86447 users - nu online: 1026 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Damage slaat vleugels internationaal uit


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 06 juni 2018

This article is also available in English


Eén van de grootste fetisj-party’s van Nederland maakt een groeispurt met een vleug zwerflust door en gaat internationaal! De volgende Damage-party gaat de landsgrenzen over en wordt in Antwerpen gehouden.


Het alle-fetisjen-zijn-welkom-concept, mogelijk gemaakt door Mister B, heeft al zijn sporen nagelaten in de Nederlandse party scene, als hoofdpartner, medeorganisator en headliner van verschillende evenementen. De organisatoren hebben echter besloten nóg een stap verder te gaan, namelijk internationaal. Als allereerste in Antwerpen.

Organisator Tony De Wilde zegt over de beslissing hun krachtige formule in België te proberen: “Het was een voor de hand liggende keuze om een feest in Antwerpen te organiseren, omdat we ook een Mister B-winkel in die stad hebben en we klanten en bewonderaars van de scene de ‘Damage-ervaring’ willen aanbieden.
Een ervaring die tot nu toe alleen in Nederland werd gepresenteerd. Aangezien Mister B vanaf het begin betrokken was bij Leather & Fetish Pride Belgium, genietend van feesten en evenementen, merkten we dat het tijd werd iets terug te doen.”

De line-up omvat de bekende resident dj William Sizen Bell uit het Verenigd Koninkrijk, Nik Denton (ook uit Groot-Brittannië) en de Braziliaan Ale Amaral. Zoals altijd zullen er go-go-boys te bewonderen zijn voor visueel entertainment. Opgebouwde stoom kan worden afgeblazen in het speelgedeelte.

Damage wil een sfeer neerzetten waarin iedereen, ongeacht welke fetisj dan ook, het gevoel heeft los te kunnen gaan en van een onvergetelijke tijd kan genieten.

 Wanneer: 30 juni 2018.
Waar: Red & Blue / Cargoclub, Antwerpen, België.
Tickets & info www.damageparty.com,
Tickets zijn ook verkrijgbaar bij Mister B Amsterdam, Mister B Antwerpen, en aan de deur.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Damage slaat vleugels internationaal uit

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 10 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media