Back to Top
Dinsdag 12 Nov
86374 users - nu online: 1141 people
86374 users - nu online: 1141 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 05 juni 2018
lengte: 4 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit... Zo Mei is voorbij en de meeste ellende van derderangs artiesten hebben we gelukkig achter ons. La Paay is uitgeplast, Gordon gaat met ze familie op de vuist en wij hebben rust.

Voor wie het allemaal minder is dat is Ben kramer

Hij is in maart geopereerd omdat hij een nieuwe hartklep nodig had. De zanger is momenteel aan het revalideren.De zanger, bekend van De Clown, vertelt in De Telegraaf dat de operatie in het Universitair Medisch Centrum Utrecht zes uur heeft geduurd.

"De vernieuwing van de klep moest gewoon een keer gebeuren, voordat er ernstigere klachten zouden ontstaan. Daar wil je toch niet aan denken. De arts gaf aan dat ik er net op tijd bij was.’" Cramer merkte dat hij al enige tijd last had van kortademigheid. "Dat was op een gegeven moment wel heel erg hinderlijk en extreem. Het gekke is dat ik er bij een optreden geen last van had. Je haalt dan op een andere manier adem."

De zanger was wel bang voor de operatie, bekent hij. "Omdat je toch een dagje ouder wordt, is zo'n ingreep best pittig. De artsen waarschuwen je daar ook voor. Er zijn risico's dat je niet meer wakker wordt."
Momenteel is Cramer aan het herstellen, wat in elk geval nog zes weken zal duren. "Pas over een half jaar kunnen ze zeggen of de operatie daadwerkelijk effect heeft. Mijn agenda is momenteel vrijgemaakt, maar half mei wil ik weer gaan optreden."

Ook Arnold Schwarzenegger (70) was toe aan iets nieuws en besloot ook maar een nieuwe hartklep te laten plaatsen. De woordvoerder van de acteur en voormalig gouverneur van Californië vertellen dat hij in het ziekenhuis is opgenomen om zijn pulmonalisklep te laten vervangen.

Dit gebeurde al eerder in 1997, maar de klep moest op een gegeven moment vervangen worden. De nieuwe klep werd via een katheter geplaatst. De toestand van Schwarzenegger is stabiel, meldt zijn woordvoerder. Hij is inmiddels bij kennis en zou nadat hij wakker werd "I'm back" hebben gezegd, refererend aan I'll be back, de uitspraak waar zijn meest beroemde personage de Terminator befaamd om is. Er stond wel een team van chirurgen klaar, mochten er complicaties plaatsvinden bij de ingreep, die "experimenteel" werd genoemd.


Acteur Steven Seagal ontkent seksueel misbruik


Steven Seagal wordt door twee vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De acteur zelf houdt echter vol onschuldig te zijn. Regina Simons, een figurante die meespeelde in On Deadly Ground, zegt dat Seagal haar in 1993 heeft verkracht.

Het Nederlandse model Faviola Dadis vertelt daarnaast dat de Amerikaan tijdens een auditie haar borsten vastpakte. Dat zou zijn gebeurd in 2002 in een hotel in Beverly Hills, toen Faviola 18 jaar oud was.

Anthony Falangetti, de advocaat van Seagal, zegt dat zijn cliënt niet schuldig is aan het seksuele misbruik waar de vrouwen hem deze week in een persconferentie van beschuldigden. Volgens hem zijn de verklaringen van de vrouwen 'volledig fictief' en 'totaal verzonnen'.


Eerste Hollywood Walk of Fame ster voor Dragqueen


De Amerikaanse dragqueen, acteur, model, auteur, zanger, en openlijk homo RuPaul, 57, werd de allereerste dragqueen die een ster kreeg op de beroemde Hollywood Walk of Fame.

RuPaul werd overweldigd door emotie toen hij te horen kreeg dat hij zo'n grote eer te beurt viel met een ster op de beroemde Amerikaanse straat waar men beroemdheden huldigt voor hun carrière en/of prestaties. "Dit was absoluut het meest belangrijke moment in mijn professionele carrière," aldus de televisie persoonlijkheid.

Op de award uitreiking was hij in aanwezigheid van zijn echtgenoot George LeBar, zijn drie zussen en enkele vrienden. RuPaul kreeg de beroemde ster en bijbehorende award van actrice Jane Fonda. In zijn speech vertelde RuPaul dat hij als kind vaak over de beroemde straat met sterren liep en er van droomde dat zijn naam er ook ooit tussen zou staan. Dat dit dan ook zou gebeuren, en dan nog wel door zijn rol als dragqueen kon hij nauwelijks bevatten, hij dankte daarom uitvoerend zijn vele miljoenen fans en natuurlijk ook de gehele dragqueen gemeenschap.


Frank Sanders, weduwnaar van Jos Brink, slachtoffer van homohaat

Wijlen Jos Brink (l) en Frank Sanders
De 71-jarige Frank Sanders, Nederlands cabaretier, acteur, zanger, regisseur, choreograaf, danser én weduwnaar van Jos Brink (19/06/1942 - 17/08/2007), is naar eigen zeggen voor het eerst in zijn leven persoonlijk geconfronteerd met homohaat.

Sanders werd in Amsterdam-West uitgemaakt voor fliker en homo. "Ik wist niet wat me overkwam." De weduwnaar van Brink was tijdens de feiten in gezelschap van zijn zakenpartner Steven Moonen, met wie hij zijn musicalopleiding heeft opgezet. "Steven heeft net een operatie achter de rug en loopt niet erg makkelijk. Zonder er verder bij na te denken gaf ik hem daarom een arm ter ondersteuning en ineens brak het los. Daar stond zo'n groepje dat keihard een aantal keren 'vuile homo's, vieze flikkers' begon te roepen", zegt Frank.

Toen Sanders en Moonen in de auto zaten voelde Frank zich boos worden. "Het bloed steeg naar mijn hoofd, achter het stuur werd ik kwader en kwader. Dit was me nog nooit overkomen. Wie zijn dat soort jongens, om mij zo'n onveilig gevoel te geven?" Ik startte de motor en was in staat geweest ze op hun scootertjes omver te rijden. Ik schrok van mezelf dat ik deze gedachte had. Zo een ervaring haalt duidelijk het slechtste in mij naar boven.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 11 juni 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media