Back to Top
Vrijdag 28 Feb
86419 users - nu online: 1667 people
86419 users - nu online: 1667 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Backdoor opent het zomerseizoen met DJ Hector Fonseca in Melkweg


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 25 mei 2018

This article is also available in English


De tijd vliegt. Het lijkt als de dag van gisteren dat het indoor dansevenement Backdoor voor het eerst werd georganiseerd. Maar Backdoor bestaat al drie jaar. Steeds meer gaat het gerucht rond dat er een nieuwe hotspot is in de Amsterdamse gay scene.


“Backdoor onderscheidt zich van andere feesten door het leuke publiek en hun verscheidenheid aan stijlen en leeftijden,” aldus Jurandy Lucas, het creatieve brein achter Backdoor. In een zorgeloos vrolijke sfeer – vrij van hokjesdenken – kom je ze allemaal tegen. Van muscle boys, fashionista’s en circuit kids, tot runway diva’s en leermannen, om maar enkele soorten bezoekers te noemen.

“Het leven is een feest en wij willen het vieren met een zo groot mogelijke diversiteit van seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen,” vertelt Jurandy verder. “Wij zetten ons in voor meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, mini, maxi, queer, trans, trava, pikzwart of lelieblank, het maakt niet uit. Mensen zijn het zout der aarde en dat willen we vieren!”

Met de verhuizing naar de Melkweg in januari 2018 is Lucas met zijn feest een nieuwe, frisse weg ingeslagen. De tweede editie in de Amsterdamse Poptempel heet “Angels in Paradise” en wordt geproduceerd samen met Angels uit Zürich (beroemd door hun Black Party en White Party). “Wij brengen Backdoor naar een hoger niveau door internationale samenwerkingen en artiesten. Het belooft een gigantisch spektakel te worden met topartiesten en veel visueel entertainment,” vertelt Jurandy met een brede glimlach.

“Wij hebben ’s werelds officiële Billboard Nr. 1 remixer, dj en producer Hector Fonseca, weten te boeken. Creative director Alex Baronny Hoessly is er ook persoonlijk bij. Hij gaat voor de eerste keer in Amsterdam z’n beroemde Angels party met ons hosten. En hij neemt resident DJ Jack Chang met zich mee!”

Lucas is nog lang niet uitgepraat als wij vragen naar de line-up voor 9 juni. “Weet je, Backdoor is meer dan enkel één feest. Daarom hebben wij Theo Heskes’ succesvolle en populaire partyconcept Totally aan boord. Urban legends zoals Alex Sinclar, Nina, Shug La Sheedah en uiteraard onze sexy resident DJ Diego Summers passeren de revue. MC Manny en percussionist Cleyton Barros spelen eveneens hoofdrollen in onze speciale Summer Kick-Off Party.”

Deze nieuwe editie zal Backdoor het niveau van visuals op haar eigen wijze opschroeven. De bekende VJ Synaesthesik zal beeld en muziek naadloos in elkaar doen overgaan. Volgens de enthousiaste organisator zal de dansvloer nooit meer hetzelfde zijn. Hij zegt dat met de professionele go-go-dansers, de wisselende acts, het entertainment en de verrassende optredens er weer een show op topniveau gegarandeerd wordt.

Hector FonsecaBackdoor lijkt de goede weg te zijn ingeslagen. Wie dacht dat hij voor een internationaal programma van allure naar Barcelona of Berlijn moet, kan zijn hart ophalen in ons eigen kleine Mokum. Amsterdam: voor één avond het centrum van de Nederlandse en Europese gay muziekscene. Zaterdag 9 juni wordt misschien de heetste nacht van het jaar. Mis het niet!


 Backdoor @ Melkweg, 9 juni 2018
tickets en meer info op www.backdooramsterdam.com en www.melkweg.nl
 

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Backdoor opent het zomerseizoen met DJ Hector Fonseca in Melkweg

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 29 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 343, maart 2020

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media