Back to Top
Zondag 07 juni
86442 users - nu online: 972 people
86442 users - nu online: 972 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: Fantastische activiteiten met bier, cultuur, en spellen


door ASV Gay in Columns & Opinie , 16 mei 2018

This article is also available in English


Het is alweer voorjaar! Bij A.S.V.Gay hebben we in februari en maart weer ontzettend leuke nieuwe leden mogen verwelkomen, die bijna allemaal mee zijn geweest op ons introductieweekend, ook wel de “ontrozing” genoemd. Het thema was “Gays in Space” en dus was het programma gevuld met activiteiten als lightsaber gevechten en maanlanding.


Onze traditionele bier-estafette kwam aan bod, inclusief bananen en beschuit, evenals de beruchte bonte avond. Het bestuur danste op Woman van Kesha, de organiserende commissie deed hun klassieke truckeract met Henkie en Karel en zelfs een aantal nieuwe leden liet hun talenten zien. Al met al was het een zeer geslaagd weekend!

De rest van de tijd hebben we natuurlijk ook niet stilgezeten. Naast onze open borrels hebben we ook “gewoon” geborreld en hebben we de Reguliersdwarsstraat weer eens onveilig gemaakt tijdens onze kroegentocht. Inmiddels is Pasen ook weer voorbij, wat betekent dat de sollicitatieprocedure voor alweer het negende bestuur van A.S.V.Gay van start is gegaan!

Binnenkort starten de sollicitaties en over een kleine twee maanden mogen wij tijdens onze algemene ledenvergadering een nieuw kandidaatsbestuur presenteren, dat dan tijdens de zomer zal worden klaargestoomd om aankomend studiejaar onze prachtige vereniging te besturen. Verder is A.S.V.Gay Got Talent geweest, deze keer in Queers, en hebben we een heuse zelfverdedigingscursus gekregen van Tijgertje, de enige HLBTQ+ krav maga vereniging!

De aankomende tijd zullen wij een aantal bardiensten draaien op het Homomonument; één op Koningsdag en één op Bevrijdingsdag, dus kom vooral langs voor een biertje of een wijntje! Ook hebben wij de prachtige eer gekregen om een toespraak te mogen houden tijdens de dodenherdenking op het Homomonument. Wij vinden het extreem belangrijk om op deze dag stil te staan bij alle levens die verloren zijn gegaan tijdens oorlogen, voornamelijk de Tweede Wereldoorlog, en voelen ons dan ook vereerd dat wij hiervoor zijn benaderd.

Daarnaast gaan we in de maand mei, voor de allereerste keer in de geschiedenis van A.S.V.Gay, een vliegreis maken! We vertrekken in de ochtend van donderdag 17 mei naar het hopelijk-niet-al-te-regenachtige Manchester, waar we vier dagen zullen vertoeven. Dit wordt natuurlijk een fantastisch gay weekend vol bier, cultuur, en spellen. De rest houdt de reiscommissie voorlopig nog geheim, maar wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in – het wordt sowieso een top weekend!


Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat A.S.V.Gay verder allemaal doet, of wil je gewoon een keertje vrijblijvend een biertje met ons komen drinken? Wij hebben iedere woensdagavond van 21.00 tot 2.00 uur onze borrel in de Amstel 54.

 Andra Geurtz is voorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay.
Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: Fantastische activiteiten met bier, cultuur, en spellen

ASV Gay, in Columns & Opinie op 20 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media