Back to Top
Maandag 19 Nov
86212 users - nu online: 1205 people
86212 users - nu online: 1205 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Amsterdam Sportswear Weekend


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 11 mei 2018

This article is also available in English


Tijdens Pinksteren is de kick-off van het nieuwe, internationale Amsterdam Sportswear Weekend, dat laat zien dat de mensen in Amsterdam wel aan diversiteit én seks(ualiteit) doen!


Al langer organiseert The Web op Sint Jacobsstraat 6, in samenwerking met anderen in Amsterdam, evenementen om Amsterdam weer de homo-vriendelijke hoofdstad van Europa te maken. Dit jaar is er echter geen Fetish Pride tijdens het pinkster-weekeinde, maar wel een nieuw initiatief.

Nu al natte dromen, straks harde actie tijdens het lange Amsterdam Sportswear Weekend. Amsterdam wordt het speelveld voor het Nederlandse en ook Europese team van liefhebbers van sportkleding, dat de laatste jaren steeds groter is geworden. Mannen en jongens: in fetisj- of casual sportkleding zijn ze écht geil.

Vier dagen om je in het zweet te vieren: het Amsterdam Sportswear Weekend begint op donderdag 17 mei, duurt tot en met maandag 20 mei 2018 en vindt plaats in verschillende HLBT locaties. Wat is er allemaal te doen? Van feesten tot clubavonden tot meer evenementen, voor sportkleding-enthousiastelingen is het hele programma te vinden op www.amsterdamsportswearweekend.com.
  
Amsterdam Sportswear Weekend

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 11 mei 2018
Je kunt reageren :: Mijn reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 327, november 2018


Meer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 321
Meer van Redaktie

Spijkerbar


Cruise and play bar

meer info |visit


The Web


Friendly & hot cruise bar

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media