Back to Top
Donderdag 13 Dec
86227 users - nu online: 1347 people
86227 users - nu online: 1347 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Fierce by Silk


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 29 maart 2018

This article is also available in English


Silk Jewellery is een sieradenmerk dat is opgericht in 2006. De sieraden-collectie bestaat uit handgemaakte sterling zilveren armbanden, ringen, colliers en hangers voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn geen specifieke mannen- of vrouwen-collecties, want alles is uniseks.


De unieke ontwerken kenmerken zich door hun robuuste, stoere maar stijlvolle uiterlijk met een verfijnde afwerking. De authentieke, traditioneel Aziatische ontwerpen worden gecombineerd met modern Westers design. Silk-sieraden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in haar eigen atelier op de eilanden van Indonesië.

Silk handelt met een sterke “fair-trade”-gedachte en steunt met haar sieraden de productieve community trade in Azië. Vanuit haar eigen atelier werkt Silk intensief samen met een aantal kleinschalige handelsgemeenschappen om op deze manier een zinvolle bijdrage te leveren aan het land van herkomst.

De collectie Fierce is geïnspireerd op het Indonesische eiland Bali. En dan met name door de roofdieren, zoals slangen, tijgers en adelaars die het symbool zijn van kracht. Mensen aanbidden deze dieren om hun eigenschappen.

Al deze dieren zijn getransformeerd in sieraden, waarbij de slang het gezicht is van deze collectie. Naast een zilveren design bestaat de Fierce-collectie ook uit sieraden met zilver en zwart leer gecombineerd. Alles gemaakt van sterling 925 zilver en plated in zwart rhodium met een keramische coating. Fearsome power with Fierce by Silk. Inspired by the animal kingdom.
  Fierce by Silk

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 29 maart 2018
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 328, december 2018


Meer uit Mode & Lifestyle
Meer uit nummer 319
Meer van Bernardo van Eekhout

Sauna NieuweZijds


Gay Sauna Amsterdam

meer info |visit


LantarenVenster


De plek om de actuele auteursfilm en wereldcinema te zien

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media